Rosie Huntington-Whiteley stjal showet i råsexy designerkjole

SMELLVAKKER: Den britiske 27-åringen så fantastisk ut da hun deltok på Burberrys celebre motefest i Beverly Hills. Foto: NTB scanpix

Supermodellen Rosie Huntington-Whiteley (27) sparte ikke på «it»-faktoren da hun ankom det britiske motehuset Burberry sitt arrangment i Los Angeles.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
NÅR NYE HØYDER: Supermodellen Rosie Huntington-Whiteley stjal spotlighten under nattens Burberry-fest. Her med ektemannen Jason Statham. Foto: NTB scanpix

Motebransjens mektigste kvinner deltok på motefesten som gikk av stabelen i Beverly Hills i natt norsk tid. Kveldens desidert mest sexy antrekk var det uten tvil Huntington-Whiteley som stod for.

Liker du midtskill best?Her er 10 ganger midtskill så bedre ut enn sideskill.

Kveldens mest sexy

Den langbente skjønnheten var iført en kort, supersexy kjole fra Burberry (så klart). Den fargerike kjolen var delt inn i to forskjellige mønstre og hadde dyp utringning og lange ermer. Supermodellen gikk for et par beige stilletthæler med tynne stropper, og en svart clutchveske med gulldetaljer.

Det skulderlange håret var avslappet og rufsete stylet, og lagt i sideskill. Sminken ble holdt naturlig, men med ekstra fokus på freshe lepper.

Slik får du fyldige lepper uten restylane.

Kjolen er ikke å finne på Burberrys nettbutikk, men lignende kjoler har en prislapp på over 10 000 kroner. Skal vi gjette er den fargerike kreasjonen muligens spesialsydd til stjernen.

Ellers på gjestelisten stod navn som Anna Wintour, Cara Delevingne (som har vært kampanjemodell for motehuset sammen med Kate Moss), Suki Waterhouse, Naomi Campbell og Mila Kunis, for å nevne noen.

Les også:Den ultimate jukselappen - her er sesongens viktigste trender

Burberryfest

Rachel Zoe. Foto: NTB scanpix

Burberryfest

Cara Delevingne. Foto: NTB scanpix

Burberryfest

Suki Waterhouse. Foto: NTB scanpix

Burberryfest

Mila Kunis. Foto: NTB scanpix

Burberryfest 2

Naomi Campbell. Foto: NTB scanpix

Burberryfest 2

January Jones. Foto: NTB scanpix

Burberryfest 2

Rose Byrne. Foto: NTB scanpix

Burberryfest 2

Anna Wintour. Foto: NTB scanpix

Publisert: