Han er kåret til Norges mest sexy mann

MEST SEXY: Skuespiller Aksel Hennie er kåret til Norges mest sexy mann i året som har gått, ifølge ELLE. Foto: FRODE HANSEN, VG

Motemagasinet ELLE har kåret Aksel Hennie (41) til Norges mest sexy mann i 2016.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

I fjor var det det idrettsutøveren Niklas Dyrhaug fra Sør-Trøndelag som stakk av med tittelen.

I år er ikke Dyrhaug på listen i det hele tatt, mens Chirag Patel (32) fra Karpe Diem, Tobias Santelmann (36) og Thomas Hayes (19) fra Skam får andre- tredje- og fjerdeplassen.

Det siste året har Hennie pendlet mellom Oslo og Los Angeles, samtidig som han har vært aktuell med suksesserien Nobel på NRK hvor han spilte spesialsoldaten Erling Riiser.

I mai ble det klart at Hennies Hollywood-eventyr fortsetter, etter at «Star Wars»-regissør J. J. Abrams har fått med seg nordmannen i en ny film. Da meldte magasinet Variety at 41-åringen har sikret seg en rolle i sci-fi-thrilleren «God Particle», som trolig blir å se på kinoer i februar neste år.

Les også: Aksel Hennie: – Jeg var på feil vei i livet mitt

I sin beskrivelse av førsteplassen skriver motemagasinet følgende:

Han er drivende dyktig, rå, sterk, myk, kul og smart. Han har hatt en formidabelt år – og han troner på toppen av Norges heiteste liste: Norges mest sexy menn.

– Det jeg liker er at dette skjer i et år hvor jeg har levert et arbeid som jeg er veldig glad i selv. Jeg har gjort noe som er viktig for meg, og verdifullt for andre, sier Hennie til ELLE og utdyper:

– I tillegg til å være en tv-serie som beviselig har lykkes, er det en serie som tar opp viktige og aktuelle temaer. Og forhåpentligvis sier det noe om de kvinnene som har stemt på meg. Sexy handler ikke bare om å være rå i kroppen eller å ha et bestemt utseende, sexy handler også om hva du gjør og hva du står for.

Her er resten av mest sexy-listen:

2. Chirag Patel (32), musiker

3. Tobias Santelmann (36), skuespiller

4. Thomas Hayes (19), skuespiller

5. Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahl (25), DJ og musiker

6. Stig «Unge Ferrari» Haugen (26), artist

7. Sondre Justad (26), artist

8. Håvard Bakke (42), skuespiller og musiker

Det har ikke lykkes MinMote å komme i kontakt med Aksel Hennie onsdag ettermiddag.

Publisert: