Nina om luksuslivet: – Håper folk ser at jeg er hardtarbeidende

Den norske luksusdesigneren Nina Naustdal (30) bretter ut milliongarderoben for TV-seerne. I den er blant annet 13 Hermès-vesker til en samlet verdi av over 1,5 millioner.

I dag har VGTV og min Mote premiere på en to episoders spesial av serien «Stilsikker» om den norske luksusfruens liv i London. Serien følger Nina Naustdals liv, både på jobben som kjoledesigner og inn i det ekstravagante London-hjemmet, hvor hun blant annet åpner dørene til en usedvanlig eksklusiv garderobe.

SE EPISODEN HER

Blant annet har Naustdal en forkjærlighet for et av verdens mest luksuriøse motehus – franske Hermès, og deres ikoniske Birkin-vesker. Blant Ninas ti Birkin-vesker er tre av dem ultraeksklusive krokodilleskinnsvesker, til sammen verdt rundt 900 000 kroner.

– Krokodilleveskene fra Hermès er favorittene mine. I tillegg har jeg selvfølgelig lommebøker og belter fra samme merke, sier Nina og viser fram en hel fargeskala av Hermès -tilbehør.

– Prisen er én ting, men det å få tak i dem er noe helt annet, fortsetter Naustdal, som forteller at ryktene om lange ventelister bare er oppspinn.

Spesialdesign

– Det er bare noe de sier til folk de ikke vil selge veskene til. Det handler om å ha et kjent navn, sier designeren, som dessuten har en spesialdesignet Dior-veske inngravert med sitt eget navn.

MinMote.no - Norges største moteside

Nina Naustdal er født og oppvokst i Oslo, hvor hun har fullført designerutdannelsen på moteskolen Esmod. Et par år senere traff hun hedgefond-forvalter Joseph, som hun i dag er gift med.

Sammen har de barna Leah (4), Alexa (2) og Noah (1), samt syv chihuahuahunder (som jevnlig får spa-behandling på luksusvarehuset Harrods).

I samme område ligger Ninas butikk, hvor hun selger kjoler til fest og rød løper blant annet til arabiske prinsesser. Butikken kan hun drifte uten å bekymre seg for økonomien, takket være egenkapitalen hun startet med. Naustdal håper imidlertid publikum vil se at hun jobber hardt for å tjene til det glamorøse livet.

– Jeg håper seerne vil se meg som en hardtarbeidende, ambisiøs og morsom jente. Det er sånn familien og vennene mine ser meg. Selv om det er mye som skjer i livet mitt – jobbing, designing, familien min og reising – tror jeg at jeg fortsatt er den samme personen som jeg alltid har vært.

– Hvis de ser meg som den personen jeg er, har jeg ikke noe å bekymre meg for, slår Naustdal fast.

Mer kjent i London

I garderoben til Nina står også et par krystalldekkede støvler fra Gianmarco Lorenzo. Det finnet bare to par av støvlene – et hos Nina og et hos superstjernen Jennifer Lopez.

– Jeg har et mye mer kjent ansikt i London enn i Norge. Siden jeg lanserte klærne mine i Storbritannia har jeg fått stor pressedekning, og jeg håper Norge vil støtte meg på samme måte, sier Naustdal.

Designeren har et team av ansatte som hjelper henne i hverdagen – barnepike, hushjelp, personlig assistent og en privatsjåfør som står klar utenfor familiens hjem til alle døgnets tider. Naustdal håper likevel folk vil se mer enn glitter og glamour i serien.

– Selvfølgelig håper jeg det. Når alt kommer til alt er jeg først og fremst mor som legger barna mine til sengs og står opp tidlig med dem som en vanlig mor, sier Nina.

SE VIDEO: Milliardærarving Victoria Treeschow er klar for den norske motebransjen

LES OGSÅ: Peter Dundas om Tones brudekjole: - Morsom utfordring

LES OGSÅ: Sjekk gjenbruksprinsessen: Mette-Marit bruker gamle plagg etter luksuskritikk

Hvordan var din opplevelse i dag?