MinMotes beste sofatips i romjulen

sofaen

Å ligge rett ut på sofaen trenger ikke være lite produktivt - oppdatere garderoben, catche opp på norske serier og freshe opp neglene er noen av våre beste tips.

MinMote
Publisert:
sofaen

KJENDISGENSER: Vi lover at det ikke er vanskelig å strikke denne! Foto: Solveig Selj

sofaen

KLASSIKERE: Sorte støvletter kommer på salg - men går ikke av moten. Foto: Produsenten

sofaen

SECOND HAND: Hva med å gjøre et skikkelig bruktkupp på nettet fra sofaen? Foto: Produsenten

sofaen

FRESHT: Hva med å friske opp neglene fra sofakroken? Foto: Produsenten

sofaen

POPPIS: Har du ikke fått med deg Skam på NRK, er romjulen tiden. Foto: P3

I anledning romjulen og dagene etter nyttårsaften - altså den tiden på året det føles mest innafor å ligge rett ut med tomt blikk uten å gjøre noe i det hele tatt - har MinMote-redaksjonen satt sammen den ultimate listen over hva du faktisk kan få gjort. Og nei, det krever ikke mye energi.

HUDPLEIE

Dette gjør julen med huden din

Vi har også fått hjelp av våre kolleger i Godt og Vektklubb - og her er tipsene:

Lakking av neglene

Neglelakk fra Chanel i fargen Ballerina, 250 kr. Foto: Produsenten

For å slå to fluer i en smekk kan en fin aktivitet fra sofaen være å lakke neglene. Her er det viktig ikke å søle, så derfor bør du legge et magasin som underlag enten i fanget eller på bordet. Men tross alt: Siden du gjerne har ligget på sofaen en god stund og lyset er dempet, bør du gå for en lys farge så det ikke er så farlig om du slurver og søler.

Se hvordan du får neglelakken til å vare her.

Norges beste tenåringsserie

Det er ikke så ofte vi bingewatcher norsk drama, men det skal vi jammen gjøre i julen. Nå som tredje sesong av NRKs Skam er over, må vi nesten begynne fra start igjen. Livet til vidergående-førstis Eva, Noora og William, ikke minst Isak og Even, say no more. På godt og vondt dras man tilbake til eget liv og minner. Perfekt romjulsunderholdning.

Episoder | Skam - P3.no
Foto: NRK P3.no

«H is for hawk»

Hva med å bruke romjulen til et avbrekk fra skjerm, og i stedet dykke ned i en god bok? Godt.nos Pia fikk anbefalt «H is for hawk» av sin australske venninne - en sann historie om en handler om en kvinne som har mistet faren sin, som tar hun på seg å temme en hauk for å bearbeide sorgen.

Boken føyk rett inn på The Sunday Times' bestselgerliste da den ble publisert, og har vunnet flere bokpriser. Vi gleder oss i alle fall til denne!

Kokkekunst på TV

Øredobber fra Chanel hos Versatile Collective, 1714 kr. Foto: Produsenten

Og når du er akkurat passe mett (bokstavelig talt) på ribbefett og pinnekjøtt, kan du drømme deg bort i denne fantastiske serien, som handler om mat på et litt annet nivå. «Burnt» handler om en kokk som jakter på den tredje Michelinstjernen, etter at han vært ute av gamet en stund. Det gjør jo ingenting at Bradley Cooper spiller hovedrollen heller.

Nettets beste designerbutikk

Fikk du litt ekstra penger til jul? Drømmer du om YSL-ørepynt? Chanel sneakers eller en 2.55? Vestiaire Collective er markedsplassen over alle. Her selger designergale kvinner og menn verden rundt it-plagg og tilbehør til en grei penge. Siden har et bra sikkerhetssystem for validering av merker og kvalitet. Her kan vi lett browse i flere timer.

Strikk en genser

Kjendisstylist Line Langmos strikkegenser. Foto: Solveig Selj

Det er en grunn til at halve Norge kastet seg over strikkepinnene da Skappel-genseren ble lansert - ikke bare er det fint, det er så tilfredsstillende å lage sitt eget plagg!

I romjulen er det Line Langmos høstgenser vi har som mål å strikke begynne på - oppskriften har du her.

Line langmo-genser vol 2
KJENDIS

Lær det her da vel!

Det villeste designersalget

Har du drømt om et av sesongens Marant-kjoler, Frame Denim-bukser (som plutselig alle hadde) eller kanskje noe så vilt som en Alaïa-kjole? Verdens beste destinasjon for luksusshopping, Net-A-Porter.com kjører salg fra slutten av desember og gjennom romjulen - og 1. januar er det et ekstra stort nyttårssalg. Sorter plaggene på høyest rabatt, og shop løs!

Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.