Har du fått med deg disse butikkåpningene?

STØRSTE I NORGE: Det danske merket Ganni åpner sin største butikk i Prinsens gate, lørdag. Her fra vår- og sommerkolleksjonen på Copenhagen Fashion Week. Foto: Getty Images

Oslo fortsetter å markere seg som en motehovedstad. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Internasjonale luksusmerker fortsetter å slå seg opp i øvre del av Karl Johan, og nylig åpnet også Isabel Marant og Rag & Bone to flagship-butikker i Prinsens gate.

Området blir omtalt som Oslos nye shoppingdistrikt, og det med god grunn.

Her er de ferskeste tilskuddene som løfter Oslo ytterligere frem som en motehovedstad:

Saint Laurent

Nedre - eller Øvre Slottsgate

SAINT LAURENT: Skal etter det MinMote erfarer åpne i Nedre Slottsgate om kort tid. Foto: VG

Nå som Gucci, Bottega Veneta, Hermès, Burberry og Balenciaga ligger som perler på en snor i Nedre Slottsgate, manglet bare franske Saint Laurent. Etter det MinMote erfarer skal motehuset åpne en butikk et sted i Øvre- eller Nedre Slottsgate. Det spekuleres i om det er de gamle lokalene til kostymebutikken Standard eller i lokalene som tidligere tilhørte Cecilie Melli som vist på bildet over.

NYHETER

Holzweiler på vei inn i internasjonal luksusbutikk

Norges største Ganni-butikk

Prinsensgate 23

Et av mote-Norges mektigste par - Anett Ringstad Jalland og Jørgen Jalland, åpner sin femte Ganni-butikk i Norge i løpet av fem år, lørdag 13. mai. Dermed har Norge fått sin største Ganni-butikk fordelt på to etasjer, i sidegaten til Karl Johan.

– Butikken blir helt klart den Ganni-butikken med størst, og ikke minst det mest spennende vareutvalget. Det blir et helt unikt Ganni-univers, sier butikkeier Anett Ringstad Jalland til MinMote.

BRUD

SUPERSTJERNE GIFTET SEG I NORSK DESIGN

Edition

Hegdehaugsveien 27

untitled link

Den Blender-eide konseptbutikken Edition er nyåpnet i de gamle lokalene til Marc Jacobs nederst i Hegdehaugsveien. Butikken, har samlet en rekke tilbehør i luksusprisklasse og «midt på treet»-prisklasse, og kan skilte med merker som J.W Anderson, Paco Rabanne, Marni, Proenza Schouler, Céline og A.P.C, for å nevne noen. Edition har allerede rukket å bli en snakkis i motebransjen i Oslo.

DRIB pop-up

Prinsens gate 22

Pop-up-trenden har for lengst slått rot i Oslo, og 12. mai åpner en liten pop-up-butikk mellom Isabel Marant og Rag & Bone. Klærne som selges er merch til den falske dokumentarfilmen DRIB som hadde premiere denne uken. Hoodies, t-skjorter og langermede bomullsgensere, samt silkeskjerf - alt inspirert av vold og kampklær, er det som selges i butikken som kun varer frem til mandag. Klærne er designet av Karoline Bakken Lund og byrået 8392.

Les også:Filmanmeldelse «DRIB»: Snusfornuftig satire

Publisert: