Ella Emhoff sikret modellkontrakt

FULGTE MED: Stedatteren til Kamala Harris, Ella Emhoff, var en selvskreven gjest under presidentinnsettelsen. Foto: Win McNamee/AP.

Hvis du ikke allerede har hørt om fremadstormende Ella Emhoff (21) er tiden inne nå.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

I kjølvannet av den historiske presidentinnsettelsen dukket det opp flere motesnakkiser. Det var proppet med motesignaler, Bernie Sanders strikkevotter tok av, og stjerneskuddet Amanda Gorman landet modellkontrakt.

Nå blir også Ella Emhoff modell.

Ella Emhoff er Doug Emhoff – Kamala Harris' ektemann gjennom syv år– sin datter. 21-åringen studerer design og tekstil på den anerkjente moteskolen Parsons i New York City, og når hun blir uteksaminert våren 2021 håper hun på å kunne starte sitt eget klesmerke, ifølge Hollywood Life.
På Instagram, hvor hun har over 380.000 følgere, deler hun blant annet bilder av sine egendesignede klær. Heklede plagg i knallfarger som dette er en gjenganger:

Emhoff har i likhet med Amanda Gorman nylig signert med modellbyrået IMG. Byrået representerer også store modellnavn som Gigi og Bella Hadid, samt Karlie Kloss, for å nevne noen.

– Ella kommuniserer tiden vi er i, sier byråsjef Ivan Bart til The New York Times og legger til:

– Hun utstråler en frekkhet og glede.

GOD KLEM: Visepresident Kamala Harris får en god klem av Ella Emhoff under presidentinnsettelsen. Til høyre står Cole Emhoff. Doug Emhoff giftet seg med Kamala Harris da Ella var 16 år. Foto: OLIVIER DOULIERY / AFP.

Etter at hun troppet opp på presidentinnsettelsen ikledd en kåpe Miu Miu, har hun også blitt utpekt som et nytt stilikon av den internasjonale motebransjen.

KLÆR

Motesignalene bak presidentinnsettelsen

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.