Selena Gomez landet prestisjetung Vogue-forside

PRESTISJEFORSIDE: Selena Gomez pryder forsiden på septemberutgaven til australske Vogue. Her er artisten på Vanity Fair's Oscar Party tidligere i år. Foto: Getty Images

Popstjernen Selena Gomez (24) kaprer sin første forside på motemagasinet Vogue Australia.

Camilla Christensen
Publisert:

Popstjernen har dessuten fått æren av å pryde september-utgaven, altså det mest prestisjefulle magasinet i året. August-utgaven var det det danske kronprinsparet som fikk være på forsiden av.

Les også: Kendall Jenner kaprer årets største magasin-cover

Gomez har tidligere vært på forsiden av den brasilianske utgaven av magasinet, men dette er første gang superstjernen fronter det australske nummeret.

GOD AVTALE: Selena Gomez i Louis Vuitton på Met-galla - nesten samtidig som hun ble annonsert som motehusets ansikt utdad. Foto: Reuters

I magasinet er det et portrettintervju med artisten/skuespilleren hvor hun åpner opp om hvordan det er å leve sitt private liv i offentligheten, samt en bildeserie av 24-åringen som er fotografert av australske fotografen Emma Summerton.

NYHETER

BFFs Taylor Swift og Selena Gomez stjal showet på Grammys

På coveret har Gomez på seg et sett av et matchende skjørt og en magetopp fra Louis Vuitton - hvor artisten også har signert avtale som offisiell kampanjemodell.

Se kjolen motebransjen elsker: Brukt av Selena Gomez, Gigi Hadid og Zendaya.

Mandag kommer magasinet ut for salg i australia, mens vi i Norge må smøre oss med tålmodighet en stund til. Gomes har imidlertid lagt ut forsiden på Instagram, hvor hun også skriver at hun er takknemlig for å få pryde sin første forside for det australske motemagasinet.

Publisert: