Nyheter

Kronprinsesse Mette-Marit strålte i Erdem

DESIGNERKJOLE: Kronprinsessens romantiske kjole ble stylet beige pumps og lette bølger i håret. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Det var kanskje ingen tilfeldighet at Mette-Marit gikk for en romantisk designerkjole da hun møtte salmedikteren Svein Ellingsen (87) fra kronprinsparets bryllup i 2001. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det ble et tårevått møte med salmedikteren Svein Ellingsen som kronprinsparet har brukt i sitt eget bryllup og ved flere familiebegivenheter oppigjennom årene.

Kronprinsessen har tidligere beskrevet dette møtet som et av høydepunktene under årets litteraturtog, og i den forbindelse var hun iført en blomstrete kjole med lange ermer og midi-lengde da hun møtte Ellingsen til samtale i i Dypvåg kirke utenfor Tvedestrand.

Den lekre kjolen er fra det britiske luksusmerket Erdem Moralioglu, et merke som vi både har sett kronprinsesse Mette-Marit i tidligere, samt flere stilikoner som Pippa Middleton og kronprinsesse Mary av Danmark.

BLOMSTER: Kronprinsessens romantiske blomsterkjole er fra Erdem og koster 17.000 kroner. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Inspirert av 30-tallet

Kjolen, som har fått navnet «Aleena», er en del av Moralioglus vår- og sommerkolleksjon som er inspirert av tradisjonelle japanske klær fra 30-tallet. Kjolen er vevet av glatt, polstret blomsterstoff og har romantiske voluminøse ermer som utgjør det lille ekstra.

LITTERATURTOGET: Kronprinsesse Mette-Marit: – Videregående var kaos

Hos Net-A-Porter.com koster kronprinsessens kjole 1773 euro, noe som tilsvarer cirka 17.000 norske kroner.

Mette-Marit hadde bølget håret i romantisk stil og stylet kjolen med sine klassiske beige pumps fra Christian Louboutin.

ROMANTISK: Kronprins Haakon har ikke pleid å være med på kronprinsessens Litteraturtog, men torsdag kveld var han med da Mette-Marit møtte salmedikteren fra bryllupet i 2001. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
Publisert:

Les også

  1. NYHETER

    Kronprinsesse Mette-Marit hedret forfatter med bie-ring

  2. NYHETER

    Den norske «Gigi-genseren» utsolgt hos Colette

  3. TILBEHØR

    Dette er sommerens hotteste veske

Relaterte artikler

NYHETER

Kronprinsesse Mette-Marits antrekksuke: Gjenbruk, norsk design og trendy tilbehør

NYHETER

Kronprinsesse Mette-Marit i norsk kjendisdesign

KJENDIS

Mette-Marit i norsk design på litteraturtog

NYHETER

Mette-Marits beste antrekk i 2017

KJENDIS

Mette-Marit gjenbrukte bokbane-bluse – her er alle detaljene

KJENDIS

Mette-Marit i norsk design på den offisielle julefotograferingen

NYHETER

H&M avslører nytt designsamarbeid