Amerikanske medier: Kylie gikk bak ryggen til Kanye for Puma-deal

kanye kylie

Game on! Ryktene om at Kylie Jenner (18) har inngått en syvsifret deal med Yeezy Kanye West' argeste konkurrent, Puma, stemmer.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
kanye kylie

SINT: Kanye West tok til Twitter og sa at det aldri ville bli noen Puma-avtale for Kylie, og at man aldri burde prøve å splitte en familie. Foto: NTB scanpix

kanye kylie

KLAR FOR PUMA: Kylie Jenner skal fronte sportmerkets vår- og sommerkolleksjon. Foto: NTB scanpix

Amerikanske medier som TMZ, E Online og Daily Mail har i flere uker skrevet at Kanye West og svigersøsteren Kylie Jenner krangler om makt og penger i henhold til en konflikt mellom sportsmerkene Puma og Adidas.

Det har i flere uker blitt spekultert i om Kardashian-klanens yngste, Kylie Jenner, har «gått bak ryggen» til West og underskrevet en avtale med konkurrenten til Adidas, Puma. Avtalen skal være verdt et syvsifret beløp.

NYHETER

Se Kylie i norsk designerkjole i Vogue

Onsdag kveld bekreftet Puma at Kylie skal fronte merkets vårkampanje som kommer ut i april.

- Jeg er glad for å endelig kunne bekrefte at Puma faktisk jobber med Kylie Jenner. Hun representerer en fresh og spennende ny periode for mote, og vi kunne ikke se for oss en person som har mer påvirkningskraft enn henne for å fronte denne kampanjen for Puma, uttalte merkets globale direktør Adam Petrick i en pressemelding.

Se Rihannas første kolleksjon for Puma her!

STOR FAMILIE: Hele Kardashian-klanen med Lamar i spissen, stilite på Kanyes moteshw forrige uke i New York. Fra venstre: Khloe Kardashian, Lamar Odom, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Kanye West, Kim Kardashian, Caitlin Jenner og Kylie Jenner. Foto: NTB scanpix

Tok til twitter

West har som kjent inngått et samarbeid med Adidas og utviklet det populære undermerket Yeezy, som viste sin tredje kolleksjon nylig i New York. Kylie har vært modell i showet flere ganger. Forrige uke tok rapperen til Twitter og forsikret fansen om at det aldri kom til å bli en Kylie og Puma-avtale.

-1000 % sikkert at det aldri vil bli en Kylie Puma-noe som helst. Det er på familien min! 1000% på at Kylie er på Yeezy-laget!

untitled link

Senere skrev han blant annet at Puma aldri måtte prøve å splitte familien.

untitled link

Det kan imidertid virke som at ting har roet seg, ifølge en video av Kanye West publisert av TMZ.

- Ja, jeg var sint på Kylie fordi hun signerte avtalen før jeg visste om det. Men nå er jeg glad på hennes vegne, forsikret West til TMZ.

Publisert:

Finn mer innhold om: