Premierenerver

silje
Publisert:

Antrekk: Current Elliott jeans, blazer fra Zara, skjerf fra BikBok, boots fra inc og t-skjorte fra Gina.

Make it or break it. Det sa alltid dramalæreren min før en forestillling, da jeg gikk på Universitetet i Los Angeles. I dag føles det absolutt slik, når vi har premiere på minMote. Men er det ikke alltid slik når man begir seg inn i upløyd mark, man må ha litt nerver for at det skal bli bra?

Jeg håper selvfølgelig at dere som besøker bloggen i dag, fortsetter å besøke meg og minMote i tiden fremmover. De som har fulgt bloggen min siljesfashion, vet at jeg skriver mye om mine personlige opplevelser rundt temaene shopping, vintage, ebay, kjendisstil, reise og vintage. Jeg er opptatt av å shoppe ting som varer og liker å blande vintage, dyrt og billig.

Og jeg elsker å gjøre gode kupp, som disse Current Elliott jeansene, som jeg fikk jeg tak i på ebay til halve prisen av hva de koster i Norge. Jeansene er en favoritt blant Hollywood kjendiser som Nicole Richie, Kate Beckinsale og modellen Erin Wasson. De er perfekte til vårens 80-talls look og skal brukes flittig fremmover.

Make it or break it, my drama teacher at CLU in LA always said before a drama production. That saying is on my mind today, when we launch the Norwegian fashion site, minMote. I am both excited and nervous. As stated, my blog will be here from now on, so I hope you save my new address as a favourite and keep coming back to visit me! I am not finished adding all the links from the old blog, but it will be updated as soon as possible.

Publisert: