FLERE DESIGNERVESKER: Maria Mena har ofte blitt avbildet med luksusvesker fra designere som Balenciaga og Acne, og på Spellemann-utdelingen i år matchet hun antrekket med en sort clutch fra Saint Laurent. Mandag la artisten ut et bilde av sin ødelagte Chanel-veske på Instagram. Foto: Hallgeir Vagenes/ VG/ Privat/ Instagram
Nyheter

Svigermoren ødela Maria Menas Chanel-veske

Maria Menas Chanel-veske var artistens første, store luksuskjøp. Nå spør Mena om hjelp til å reparere designervesken, som ble ødelagt da svigermoren lånte den. 

  • Oda Marie Midbøe
Publisert:

Mandag ettermiddag delte artisten et bilde av den ødelagte Chanel-vesken på Instagram med følgende tekst: «Soo, I let my mother in-law borrow my Chanel purse to a party...Good news is, she had a great time! Anyone have any tips on how to go about fixing this?».

På bildet kan en se at den tynne skinnremmen som fyller den gullfargede kjettingen har løsnet.

minMote erfarer at Chanel-vesken ble kjøpt i Milano, og er en av flere designervesker artisten har i garderoben: Foruten Chanel har også Mena designervesker fra Balenciaga, Saint Laurent og Acne.

minMote kjenner også til at designervesken er Menas første, store luksuskjøp. Chanel-vesken er den ikoniske «2.55»-varianten, og prisen starter på om lag 25.000 kroner for en ny versjon.

- Denne vesken er mange moteinteressertes våte drøm, og den koster over 20.000 kroner. Selv sparte jeg i flere år til min første Chanel. Det må være utrolig kjipt for Maria at en så kostbar veske blir ødelagt, men jeg tipper det føles enda verre for svigermoren som har ødelagt den, sier minMote-leder Sonia Huanca Vold.

Maria Mena ønsker ikke å kommentere saken overfor minMote.

Moteinteressert

Mena har over en lengre periode vist en stor interesse for mote, og på Instagram deler hun både antrekksbilder og nye tilskudd til garderoben på en daglig basis. Hun var også blant de best kledde på årets Spellemann-utdeling, kledd i en sort kjole fra det svenske merket Acne, som hun matchet med en sort clutch fra franske Saint Laurent.

untitled link
Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Mote
  2. Vesker
  3. Chanel
  4. Maria Mena

Relaterte artikler

NYHETER

Droppet dyrt design - sjekk antrekkene fra Spellemann

NYHETER

Sjekk kjendisantrekkene på Elle-festen

MOTE

MinMote tester: Fjong

NYHETER

Hanneli er Norges best kledde

NYHETER

Dyrt design vs. billige funn- klarer du å se forskjellen?

MOTE

Se luksusgarderoben til John Arne
Riises forlovede

NYHETER

Se minMote-redaksjonens ønskeliste for våren