Disse kjendisene kler seg best i verden: – Mette-Marit burde vært på listen

Vanity Fairs liste over verdens best kledde mennesker ble nylig kjent. Øverst troner hertuginne Kate, men Mette-Marit nådde ikke opp.

Jennifer Bråthen
Publisert:

For 73. gang rangerer det amerikanske livsstil magasinet Vanity Fair verdens best kledde mennesker. Alt fra modeller, kongelige og skuespillere til fotografer, designere og idrettsutøvere er representert på listen, og listen er lang.

Norske, moteinteresserte personligheter som kronprinsesse Mette-Marit og bloggeren Hanneli Mustaparta er ikke med på listen.

– Mette-Marit burde vært på listen. Hun har opp til flere ganger imponert motebransjen både når det komme til smak og stil, sier Signy Fardal, redaktør i motemagasinet ELLE, til minMote.

Fardal trekker Mette-Marits røde Puccikjole frem som et av kronprinsesse Mette-Marits beste moteøyeblikk.

– Jeg mener kronprinsessen, i likhet med hertuginne Kate, er flink til å blande dyrt og billig. At Kate er en yndling i bransjen handler mer om at hun representerer et større kongehus og derfor er mer kjent og profilert, fortsetter redaktøren.

Fardal synes kronprinsessen, som ved flere anledninger har fått skryt av utlandsk motepresse, er en god representant for Norge.

– Mette-Marit har god smak, hun er trendbevisst og hun har funnet sin egen stil. Jeg synes ikke hun trenger å anstrenge seg for havne på en slik liste som er basert på hva noen få mennesker mener om mote. Det finnes viktigere ting. Mette-Marit kan bare drite i den lista, avslutter Fardal.

LES OGSÅ: Maria Sjarapova er OLs best kledde utøver – sjekk stilen hennes her

Tredje år på rad er det hertuginne Kates klesstil som troner øverst. Hun trakk det lengste strået foran skuespillere som Emma Stone, Michelle Williams og Charlize Theron og artister som Jay- Z og Alicia Keys, samt kongelige personligheter som prins Harry og kronprinsesse Mary.

Her er et lite utvalg av Vanity Fairs lange liste:

Publisert: