Taylor Swift strålte om kapp med Victoria's Secret-modellene

OPPTRÅDTE: Taylor Swift var hovedartisten under gårsdagens Victoria Secret Fashion Show. Artisten strålte i to ulike antrekk, begge spesialdesignet for to av showets temaer, «snøengler» og «Storbritannia». Foto: Getty Images/ All Over Press
Oda Marie Midbøe
Publisert:

Med sin glitrende krystallkjole gled Taylor Swift (23) rett inn blant supermodellene på Victoria's Secret-catwalken under gårsdagens show.

Kledd i en kjole utsmykket med krystaller og sko signert designer Nicholas Kirkwood, glitret countryartisten om kapp med modeller som Adriana Lima og Alessandra Ambrosio da showet nådde siste del som gikk under navnet «snøengel».

Visningen var preget av glitter, fjær og englevinger - se bilder fra showet her.

Selv var Swift headliner i showet som millioner av amerikanere benker seg foran TV-en for å se hvert eneste år. Tidligere har artister som Katy Perry, Jay Z, Kanye West og Rihanna opptrådt.

- Rihanna så langt kulere og mer moteriktig ut under sin opptreden i fjor, men det er ingen tvil om at Swift glir rett inn i det glam-glorete Victoria's Secret-universet, sier minMote-leder Sonia Huanca Vold.

Countryartisten er kjent for sitt yndige utseende og vakre stemme, men fikk med visningen også vist en langt mer sexy side av seg selv. Håret lot Swift være løst og rett, mens øynene var mørke og sotede og leppene i en dus korallfarge.

I delen som ble kalt «britisk invasjon», var Swift kledd i en kjole inspirert av det britiske flagget - en minikjole med et stort slep, og toppet med en liten flosshatt. Kjolen blir av britiske medier omtalt som en hyllest til Spice Girl Geri Halliwells ikoniske kjole som hun bar på Brit Awards i 1997.

Se bilder fra Swifts Victorias Secret-opptreden:

Foto: Getty Images/ All Over Press
Foto: Getty Images/ All Over Press
Foto: Getty Images/ All Over Press
Foto: Reuters
Foto: Getty Images/ All Over Press
Foto: Getty Images/ All Over Press
Publisert: