Her er tre trendy antrekk til helgen

I helgen kan det dukke opp en rekke anledninger der det rette antrekket kan gi deg det lille ekstra. Her er tre antrekk til inspirasjon.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Høstvarene er på vei inn i butikkene, og trendene vi tidligere i år gledet oss til er plutselig tilgjengelige. Kombiner nyhetene med klær du allerede har i garderoben eller gå til innkjøp av helt nytt, trendy antrekk til en rimelig penge. Her er minMotes helgefavoritter.

Avslappet og stilsikker:

Sommerværet i Norge har vært ustabilt, men kombinerer du shorts med en lett strikkegenser vil det være enklere å holde varmen om det skulle dukke opp en regnskur utover kvelden. Kombiner antrekket med røffe ankelboots og iøynefallende øredobber som plukker opp mønsteret i den trendy shortsen. Topp det hele med naturlig sminke og løs hestehale.

Chic og unik:

Fremhev dine kvinnelige former med et tidløst blyantskjørt. Det finnes en rekke varianter i butikk - alt fra klassisk til trendy. Kombiner det elegante skjørtet med en avslappet t-skjorte og en av sesongens mest trendy sko - loafers. Match fargen på skoene med en kul clutch.

Elegant og iøynefallende:

Florlette, transparente stoffer er fremdeles lekkert. Gå for en trendy variant av «den lille sorte» som fremhever dine bein. Kombiner den med skyhøye hæler - gjerne med paljetter. Prikken over i-en får du hvis du velger iøyenfallende tilbehør, som veske i slangeskinn og store, glitrende øredobber.

LES OGSÅ: Fashionista dukker opp i «Gossip Girl»

LES OGSÅ: Dennings «stjal» stilen til Hendricks

Publisert:

Finn mer innhold om: