Mette-Marit koser seg med norsk elite i New York

I går hadde den norske klesdesigneren Nina Skarra lansering i New York. Både kronprinsesse Mette-Marit, designeren Peter Dundas og bloggdronningen Hanneli Mustaparta var tilstede.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Dette er første gang kronprinsesse Mette-Marit kaster glans over åpningen og lanseringen av en norsk designer utlandet.

– Kronprinsessen vil få overvære diskusjoner om bærekraftig mote siden dette også er et event om bærekraftig mote, påpekte Nina Skarra til VG da lanseringen ble kjent.

Det var flere nordmenn som tok seg tid til Skarras lansering i går. Blant de oppmøtte var Rihannas stjerneprodusenten fra Stargate, Mikkel Eriksen. Han kom i følge med kona Hege Fossum Eriksen. Bloggdronningen Hanneli Mustaparta tok seg også tid. Hun ankom i en blondebluse fra Skarra og tilbehør fra Acne og H&M.

Den norske stjernedesignere Peter Dundas, en av Mette-Marits favorittdesignere, var også på plass. Dundas er designeren bak mange av kronprinsessens ikoniske kjolevalg de siste årene, men for anledningen var Mette-Marit iført kjole fra Nina Skarras høstkolleksjon.

– Kronprinsessen er flink til å bruke norsk design, og det er flott at hun engasjerer seg i bærekraftig mote. Det gjør med glad å se Mette-Marit, Peter Dundas og Hanneli Mustaparta samlet i New York for å fronte norsk design. Peter Dundas og Hanneli er de mest innflytelsesrike nordmennene i motebransjen i dag, og Mette-Marit har for lengst blitt hele verdens moteprinsesse, sier Sonia Huanca Vold, ansvarlig i minMote.

LES OGSÅ: Gwyneth stjal showet i dristig kjole

LES OGSÅ: Whitney Port oppgittover «size 0»-hysteriet

Publisert:

Finn mer innhold om: