Lady Gaga stilte i vill designerkjole

NØYE UTVALGT: Lady Gaga brukte denne iøynefallende kjolen under sin filmpremiere i London. Kjolen oste av referanser til Shakespeares tid, som den høye kragen i blonder. Foto: AFP/NTB Scanpix.

Artisten (32) fortsetter å imponere med sine premiereantrekk.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

At Lady Gaga er en mester i å overraske på den røde løperen er ingen overraskelse. Men denne gangen har hun muligens overgått seg selv i ekstravaganse.
Under premieren av filmen «A Star Is Born» i London hadde hun fått låne en kjole fra Alexander McQueens rikholdige arkiv.

NYHETER

Lady Gaga valgte norsk design

OVERDÅDIG: Lady Gaga sparte ikke på noe under filmpremieren i London. Foto: Reuters/NTB Scanpix.

Kjolen i elisabetansk stil var dekket av gull- og perlebroderier, og er designet av Sarah Burton til 2013-kolleksjonen. Det er heller ingen overraskelse at Gaga valgte britisk design til sin premiere i London. Gaga var en nær venn av designeren Alexander McQueen frem til han døde i 2010.

Kjolen kommer i en rekke av premiereantrekk som hylles av den internasjonale i motepressen. Harperz Bazar kaller kjolen ikonisk, mens Vogue skriver at man «må se kjolen for å tro den».

NYHETER

Lady Gaga i sorg etter modellvennens død

Filmen «A Star Is Born» er Gagas store skuespillerdebut som hovedrolleinnehaver, og hun har allerede høstet lovord for sine prestasjoner. På den røde løperen har hun vist alt fra ekte Hollywood-glamour til en fantastisk fjærkreasjon. Bare se her:

HOLLYWOOD-GLAMOUR: Her er Lady Gaga på premiere i Los Angeles. Foto: AFP.
WOW-EFFEKT: Denne fjærkreasjonen fra Valentino Couture var en skikkelig showstopper under filmfestivalen i Venezia. Foto: Reuters/NTB Scanpix.
FEMME FATALE: Gaga i figurnær kjole signert Armani Prive under filmfestivalen i Toronto. Foto: AFP/NTB Scanpix.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.