Kongelig budsjettfavoritt åpner i Oslo

BUDSJETTFAVORITT: Her er prinsesse Sofia på vårgalla med veske fra budsjettfavoritten & Other Stories. Foto: Getty Images.
BUDSJETTFAVORITT: Her er prinsesse Sofia på vårgalla med veske fra budsjettfavoritten & Other Stories. Foto: Getty Images.

Butikken & Other Stories finner veien til Oslo.

Frem til nå har moteinteresserte måtte reise ut av landet for å gå på butikken & Other Stories.

Men nå er det bekreftet at butikken (endeliiiig!) finner veien til Oslo, og åpner i løpet av våren 2019.

Det var Hege Aurelie Badendycks nettsted The Cool Girl som først omtalte saken.

Adressen blir Valkyriegata 1 i nærheten av Bogstadveien. Butikken vil gå over to plan, og vil ha en bakgård, står det i pressemeldingen fra kjeden.

– Helt siden vi lanserte i 2013 har vi fått fantastisk tilbakemelding fra norske kunder som har oppdaget butikkene våre i utlandet. Vi gleder oss veldig til å åpne dørene neste vår, sier administrerende direktør i & Other Stories Sanna Lindberg i en pressemelding.

Butikken er en high-end-variant av Hennes & Mauritz, og har siden kjeden så dagens lys i 2013 tiltrukket seg både it-jenter og kongelige.
Senest for noen uker siden ble både kronprinsesse Victoria og prinsesse Sofia sett i plagg fra merket.

Prisnivået i butikken ligger noe over Hennes & Mauritz, og butikken i Oslo vil få et utvalg av både klær, sko, kosmetikk og smykker.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?