Vixen Awards 2021: Se alle antrekkene her

VIXEN AWARDS 2021: Leah Isadora Behn ankom den røde løperen iført en spesiallaget kjole av den norske designeren Tina Steffenakk Hermansen.
VIXEN AWARDS 2021: Leah Isadora Behn ankom den røde løperen iført en spesiallaget kjole av den norske designeren Tina Steffenakk Hermansen. Live Austgard

Norges største influencere strømmet til Gamle Logen i Oslo for å se hvem som kunne juble høyest under årets Vixen Awards. Blant de oppmøtte var Leah Isadora Behn og prinsesse Märtha Louise.

Etter snart to år med nokså tomme røde løpere, var det endelig duket for glitter og glamour under årets Vixen Awards. På Gamle Logen i Oslo hadde Norges største influencere tatt turen for å se hvem som stakk av med priser som «Årets influencer: mote», «Årets gullpenn», «Årets business» og «Årets forbilde».

Gjestene hadde i tillegg funnet frem sine ypperste antrekk for anledningen.

Saken oppdateres fortløpende.

På gjestelisten til kveldens prisutdeling sto også prinsesse Märtha Louise og datteren Leah Isadora Behn. Behn er nominert i kategorien «Årets influencer: Beauty», og mamma var selvfølgelig til stede for å støtte datteren sin. De ankom Gamle Logen sammen og gikk hånd i hånd inn i lokalet. I prinsessens venstre hånd holdt hun et kamera, klar for å knipse noen blinkskudd av datteren i løpet av kvelden.

ANKOMMER FESTEN: Prinsesse Märtha Louise og datteren Leah Isadora Behn er klare for en feststemt prisutdeling på Gamle Logen i Oslo.
ANKOMMER FESTEN: Prinsesse Märtha Louise og datteren Leah Isadora Behn er klare for en feststemt prisutdeling på Gamle Logen i Oslo. Thomas Andreassen

Leah Isadora Behn hadde fløyelskjole med fjærdetaljer og lange hansker. Skoene er fra The Attico. Håret var dratt tilbake i en stram hestehale. Hun var nervøs før sin første store røde løper.

LA SMINKEN SELV: Den unge skjønnhetsinfluenceren er nominert til pris under årets Vixen Awards, og la selvfølgelig sminke og satte opp håret selv til prisutdelingen.
LA SMINKEN SELV: Den unge skjønnhetsinfluenceren er nominert til pris under årets Vixen Awards, og la selvfølgelig sminke og satte opp håret selv til prisutdelingen.Live Austgard

– Det er en kjole fra TSH (Tina Steffenakk Hermansen). Mamma er venn med henne, sier influenceren som underveis må få hjelp fra mamma Märtha med navnet på designeren.

– Jeg fant ikke det jeg hadde i hodet først, så da dro vi til henne og fikk laget denne. Sminken har jeg gjort selv, og det tok cirka én time. Håret brukte jeg en halvtime på.

SPESIALLAGET KJOLE: Leah Isadora Behn fant ikke det hun først hadde sett for seg, så da dro hun og mamma Märtha Louise til den norske designeren Tina Steffenakk Hermansen og fikk laget denne.
SPESIALLAGET KJOLE: Leah Isadora Behn fant ikke det hun først hadde sett for seg, så da dro hun og mamma Märtha Louise til den norske designeren Tina Steffenakk Hermansen og fikk laget denne.Live Austgard

Jenny Skavlan er blant dem som er nominert til prisen «Årets influencer: Mote». Hun ladet opp til den gjeve prisutdelingen med å lage seg noen fiskepinner iført et svært så glamorøst antrekk. Skavlan ga nemlig sine 476 000 følgere på Instagram en liten smakebit av kveldens antrekk – og middag.

VANT PRIS: Jenny Skavlan ble nok en gang «Årets influencer: mote».
VANT PRIS: Jenny Skavlan ble nok en gang «Årets influencer: mote». Live Austgard

– Jeg har vært på denne festen alene noen ganger før og gruet meg litt. Det er en litt overfladisk fest, med mange mennesker der alle er veldig pyntet og litt stresset. Men i dag så var jeg på et vorspiel med denne gjengen her og det gjør det enda litt hyggeligere, sier Skavlan og peker bort på Fæbrik-kollega Ingrid Bergtun.

Bergtun stilte opp i Jenny Skavlan sitt P3 Gull-antrekk, som er en kjole sydd av et mønster fra deres bedrift. Skavlan hadde på seg et korsett fra UFF på Hamar, ullbukse fra Oleana og sko kjøpt på Tise.

BRUKTE JENNYS KJOLE: Ingrid Bergtun (t.h.) og Jenny Skavlan ankom den røde løperen sammen. Bergtun hadde på seg Jennys gamle P3 Gull-kjole.
BRUKTE JENNYS KJOLE: Ingrid Bergtun (t.h.) og Jenny Skavlan ankom den røde løperen sammen. Bergtun hadde på seg Jennys gamle P3 Gull-kjole. Live Austgard

Iselin Guttormsen hadde kjole med kveldens høyeste splitt.

– Det er helt med vilje. Er det fest, så skal trusen synes, sier Iselin Guttormsen til MinMote og legger til at kjolen er fra det norske merket Undorn, og er sydd spesielt til denne kvelden.

Ved siden av seg hadde hun Alexandra Joner. Hun hadde også norsk design for anledningen. Denne kjolen er fra Cohmé.

WOW: Iselin Guttormsen og Alexandra Joner (t.h.) valgte begge norsk design til årets Vixen Awards. Influencerduoen bød på både fjær, glitter, glam og høy splitt.
WOW: Iselin Guttormsen og Alexandra Joner (t.h.) valgte begge norsk design til årets Vixen Awards. Influencerduoen bød på både fjær, glitter, glam og høy splitt.Naina Helén Jåma
ÅRETS INFLUENCER: Iselin Guttormsen stakk av med den gjeve prisen «Årets influencer».
ÅRETS INFLUENCER: Iselin Guttormsen stakk av med den gjeve prisen «Årets influencer».Live Austgard

Bloggerne-paret Monica og Chris Nyhus benyttet seg av den feststemte kvelden til å ta seg en aldri så liten date-night.

– Jeg har valgt noe litt mer vågalt enn jeg pleier. Av og til må man ut av komfortsonen, sier Monica til MinMote.

Årets antrekk landet dermed på en sølvfarget kjole fra det danske merket Ganni. Ektemannen Chris hadde ny, mørkegrønn dress fra Tiger of Sweden. Han matchet konens antrekk med en sløyfe i sølv.

MATCHET: Monica Nyhus kom i sølvfarget kjole fra Ganni. På føttene hadde hun spisse pumps i lakk, og bar matchende veske. Ektemannen Chris var kledd i en Tiger of Sweden-dress, og toppet det hele med en sløyfe i sølv slik at han matchet kona.
MATCHET: Monica Nyhus kom i sølvfarget kjole fra Ganni. På føttene hadde hun spisse pumps i lakk, og bar matchende veske. Ektemannen Chris var kledd i en Tiger of Sweden-dress, og toppet det hele med en sløyfe i sølv slik at han matchet kona. Live Austgard

Liva Ingebrigtsen hadde stått opp klokken halv fem i Sandnes for å rekke utdelingen i Oslo. Kjolen hun hadde på seg er fra merket Rat&Boa.

– Jeg har kjøpt både den og skoene brukt på Tise, sier hun.

Kjolen hun pakket i kofferten har et blått mønster på seg, samt et gjennomsiktig parti i svart.

– Jeg ville gå med den, men tenkte også på om det var for mye. Men er det et sted du kan bruke den, så er det her. Mitt tips til andre er å ikke la en usikkerhet stoppe deg!

TIDLIG OPP: Liva Ingebrigsten er nominert til pris i kategorien «Årets influencer: Livsstil», så det er klart hun dro fra Sandnes halv fem i dag morges for å rekke utdelingen.
TIDLIG OPP: Liva Ingebrigsten er nominert til pris i kategorien «Årets influencer: Livsstil», så det er klart hun dro fra Sandnes halv fem i dag morges for å rekke utdelingen. Live Austgard

Fetisha Williams kom i en dramatisk, rød kjole.

– Designet har jeg laget sammen med Mads Søreide. Jeg elsker «big, drag, glam». Den er inspirert av fargen til en leppestift fra Rihanna.

NY DESIGNDUO? Sammen med Cohmé-designer Mads Søreide, lagde Fetisha Williams denne røde kjolen inspirert av fargen til en leppestift fra Rihanna.
NY DESIGNDUO? Sammen med Cohmé-designer Mads Søreide, lagde Fetisha Williams denne røde kjolen inspirert av fargen til en leppestift fra Rihanna.Live Austgard

Malin Nesvoll valgte også et rødt antrekk til Vixen Awards. Den røde frakken matchet i tillegg håret hennes også.

– Mitt antrekk er fast fashion, og det liker jeg ikke. Men jeg er plus size, og da er det ikke så mange alternativer. Og ikke kan man låne noe heller, for alt er vareprøver, sier Nesvoll og legger til at antrekket er fra Pretty Little Thing.

HELRØDT: Malin Nesvolls helrøde look ble toppet med røde toner i håret. Hun er ikke særlig fornøyd med at antrekket er fast fashion, men forteller til MinMote at det ikke er lett å finne klær i større størrelser.
HELRØDT: Malin Nesvolls helrøde look ble toppet med røde toner i håret. Hun er ikke særlig fornøyd med at antrekket er fast fashion, men forteller til MinMote at det ikke er lett å finne klær i større størrelser. Live Austgard

YouTube-er Tim Kristian har brukt fire timer på kveldens sminke.

– Det er ganske kort. Ideelt sett skulle jeg hatt åtte! Det må vare hele kvelden og natten, sier influenceren som er nominert i kategorien «Årets influencer: Beauty».

Han møtte opp på prisutdelingen i en svart og grønn, sjakkrutete dress som han hadde stylet med bluse og sløyfe.

– Antrekket er det jeg bryr meg minst om. Jeg er en beauty-guru!

FIRETIMERS SMINKE: Tim Kristian skulle gjerne hatt åtte timer til å legge årets Vixen-sminke, men måtte nøye seg med fire.
FIRETIMERS SMINKE: Tim Kristian skulle gjerne hatt åtte timer til å legge årets Vixen-sminke, men måtte nøye seg med fire. Live Austgard

Lilli Bendriss er ikke fremmed for å velge klær fra den norske designeren Tina Steffenakk Hermansen (TSH) når hun skal gå på den røde løperen. Denne gangen var intet unntak.

– Jeg har hatt den ved en anledning tidligere, sier Bendriss og viser frem sin glitrende kaftan.

– Du kan ikke noe nytt hver gang, sier Lilli Bendriss og forteller at hun har elsket klær hele livet og hadde en plan om å bli designer.

GJENBRUK: Lilli Bendriss skal dele ut pris. Hun var kledd i en gammel, glitrende kjole med matchende hodeplagg.
GJENBRUK: Lilli Bendriss skal dele ut pris. Hun var kledd i en gammel, glitrende kjole med matchende hodeplagg.Live Austgard

Sara Emilie Tandberg hadde selvsagt også tatt turen til Gamle Logen i kveld. Influenceren, som følges av nesten 350 000 mennesker, er nemlig nominert i to kategorier i år: «Folkets favoritt» og «Årets influencer: Livsstil». Hun gikk for en oransje kjole fra det norske merket Golightly til prisutdelingen.

– Jeg ville velge en norsk designer jeg har troen på for å løfte henne frem, sier influenceren.

NORSK DESIGN: Sara Emilie Tandberg stilte opp på rød løper i en oransje kjole med volanger fra norske Golightly. Kjolen stylet hun med svarte pumps og matchende clutch i skinn.
NORSK DESIGN: Sara Emilie Tandberg stilte opp på rød løper i en oransje kjole med volanger fra norske Golightly. Kjolen stylet hun med svarte pumps og matchende clutch i skinn.Live Austgard

David Eriksen gikk på den røde løperen med datter og samboer.

– Begge barna, sier Andrea Zeline.

Hun hadde jakke fra NA-KD og bukse fra Zara. Skoene var fra Jimmy Choo. De var alle kledd i helsvart. Hedvig hadde svart paljettkjole og sko fra Aquazzura.

HELSVART TRIO: David Eriksen (i midten) matchet kjæresten Hedvig (t.h.) og datteren Andrea Zeline (t.v.).
HELSVART TRIO: David Eriksen (i midten) matchet kjæresten Hedvig (t.h.) og datteren Andrea Zeline (t.v.).Live Austgard

TikTok-stjernen Linnea Løtvedt ankom den røde løperen iført en glitrende kjole fra Rebirth of the Princess.

– Jeg hadde lett i hele Bergen etter kjole, så fant jeg denne med en gang jeg kom til Oslo. Den sto i vinduet og jeg ble forelsket med en gang.

FORELSKET: Linnea Løtvedt forteller til MinMote at hun forelsket seg helt i denne kjolen hun fant i Oslo-butikken Rebirth of the Princess.
FORELSKET: Linnea Løtvedt forteller til MinMote at hun forelsket seg helt i denne kjolen hun fant i Oslo-butikken Rebirth of the Princess.Live Austgard
PRETTY IN PINK: Tinashe Williamson hadde rosa kjole fra Envelope1976 og sko fra Jimmy Choo. Hun vant prisen «Årets forbilde» under Vixen Awards 2021.
PRETTY IN PINK: Tinashe Williamson hadde rosa kjole fra Envelope1976 og sko fra Jimmy Choo. Hun vant prisen «Årets forbilde» under Vixen Awards 2021.Live Austgard
ÅRETS MAT-INFLUENCER: Emilie Nereng feiret seieren iført en kjole med store puffermer fra designeren Vicnate, kjøpt hos Rebirth of the Princess. Til MinMote forteller hun at hun syklet forbi og så kjolen i vinduet. «Den var akkurat slik jeg ønsket meg. Jeg tenker dette er vår Met-galla, så vi må dra på litt.»
ÅRETS MAT-INFLUENCER: Emilie Nereng feiret seieren iført en kjole med store puffermer fra designeren Vicnate, kjøpt hos Rebirth of the Princess. Til MinMote forteller hun at hun syklet forbi og så kjolen i vinduet. «Den var akkurat slik jeg ønsket meg. Jeg tenker dette er vår Met-galla, så vi må dra på litt.»Live Austgard
NOMINERT: Fredrik Skoglund kan vinne prisen «Årets influencer: Beauty» i år. Han forteller til MinMote at han valgte en avslappet look i kveld, som var litt røff i kantene og fri for merkeklær, for å representere generasjon Z.
NOMINERT: Fredrik Skoglund kan vinne prisen «Årets influencer: Beauty» i år. Han forteller til MinMote at han valgte en avslappet look i kveld, som var litt røff i kantene og fri for merkeklær, for å representere generasjon Z. Live Austgard
KONTRASTFARGER: Emma Ellingsen hadde en hvit, asymmetrisk kjole, og stylet den med en blå veske.
KONTRASTFARGER: Emma Ellingsen hadde en hvit, asymmetrisk kjole, og stylet den med en blå veske.Live Austgard
SOMMERLIG: Helene Myhre hadde på seg en rosa kort kjole og slippers fra Sleepers. Kjolen er håndsydd av restestoff fra ByStrøm. Hun stakk av med seieren i kategorien «Årets influencer reise og friluftsliv».
SOMMERLIG: Helene Myhre hadde på seg en rosa kort kjole og slippers fra Sleepers. Kjolen er håndsydd av restestoff fra ByStrøm. Hun stakk av med seieren i kategorien «Årets influencer reise og friluftsliv».Live Austgard
BESTEFARS BLAZER: Jennie Sofie hadde på seg bestefaren sin gamle blazer på rød løper. Under gikk hun for et blått sett fra Marie Murby og grove støvletter fra Stockholm Design. Kjæresten valgte en mer avslappet stil i svart bukse og T-skjorte fra Holzweiler.
BESTEFARS BLAZER: Jennie Sofie hadde på seg bestefaren sin gamle blazer på rød løper. Under gikk hun for et blått sett fra Marie Murby og grove støvletter fra Stockholm Design. Kjæresten valgte en mer avslappet stil i svart bukse og T-skjorte fra Holzweiler.Live Austgard
ELSKER Å MATCHE: Christina Fraas (t.h.) og kjæresten Inger Helene Mosland matchet i gresk design. De hadde på seg en fargesterk dress i hver sin farge fra merket Never On A Sunday. Til MinMote forteller paret at de elsker å matche og vise at de er kjærester.
ELSKER Å MATCHE: Christina Fraas (t.h.) og kjæresten Inger Helene Mosland matchet i gresk design. De hadde på seg en fargesterk dress i hver sin farge fra merket Never On A Sunday. Til MinMote forteller paret at de elsker å matche og vise at de er kjærester.Live Austgard
PARTYKLAR: Jenny Huuse har på seg en massiv kjole fra Ali Express i neonrosa. Hun har også glitrende detaljer i håret.
PARTYKLAR: Jenny Huuse har på seg en massiv kjole fra Ali Express i neonrosa. Hun har også glitrende detaljer i håret.Live Austgard
KJAPP AVGJØRELSE: Stina Bakken valgte klær rett før hun dro på prisutdelingen. Influenceren var kledd i svart fra topp til tå. Kjolen er signert Nelly.
KJAPP AVGJØRELSE: Stina Bakken valgte klær rett før hun dro på prisutdelingen. Influenceren var kledd i svart fra topp til tå. Kjolen er signert Nelly.Live Austgard
EGET DESIGN: Ragnhild M. Andersen hadde på seg en kjole hun har designet sammen med By Fridman. Lotte Myrseth (t.h.) sitt antrekk er signert Flesh.
EGET DESIGN: Ragnhild M. Andersen hadde på seg en kjole hun har designet sammen med By Fridman. Lotte Myrseth (t.h.) sitt antrekk er signert Flesh.Live Austgard

Hvordan var din opplevelse i dag?