Billy Porter unnskylder til Harry Styles

LIKER HARRY: Billy Porter ble overrasket over hvordan hans kommentarer om Harry Styles’ styling på forsiden av Vogue tok av.

Skuespilleren gikk hardt ut mot artistens kjole-bruk i Vogue, nå begraver han stridsøksen.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

For en tid tilbake kom skuespiller Billy Porter (52) med krass kritikk mot det at artist Harry Styles (27) brukte kjole på coveret av Vogue.

Den gangen gikk han hardt ut og slaktet magasinforsiden. Han påpekte at det var Vogue han kritiserte, ikke Styles personlig.

– Jeg kritiserer ikke Harry Styles, men er han den du skal prøve å bruke for å representere den nye samtalen?, spurte han retorisk i intervjuet med Sunday Times før han la til:

– Han bryr seg ikke. Han gjør det bare fordi det er det rette å gjøre. Dette er politikk for meg. Det er livet mitt. Jeg har måttet kjempe hele livet for å komme dit at jeg kan bruke en kjole på Oscar-utdelingen og ikke bli skutt. Alt han må gjøre er å være hvit og streit.

Porter fikk selv hard medfart for uttalelsene. Nå har pipa fått en annen lyd, og Porter beklager i et intervju med talkshowvert Stephen Colbert.

Porter ler først da han får spørsmål om uttalelsene.

– Det første jeg vil er å unnskylde til deg Harry Styles, for at jeg tok ditt navn i min munn. Saken handler ikke om deg, sier Porter i «The Late Show with Stephen Colbert».

BRUSER MED FJØRA: Harry Styles på rød løper.

52-åringen utdyper videre:

– Det handler ikke om deg. Samtalen handler ikke om deg. Samtalen er faktisk dypere enn som så. Det handler om systemene for undertrykkelse og usynliggjøring av melaninrike mennesker som bidrar til kulturen.

Magasin-slakten vakte massiv oppmerksomhet, og ble omtalt i medier verden over. Det var ikke Porter forberedt på.

– Jeg er overrasket. Det er så mange andre ting i denne verden det er viktigere å snakke om.

Det kan også virke som om moteyndlingen Porter faktisk har sansen for moteyndingen Styles.

– Unnskyld, Harry. Jeg mente ikke noe vondt med det. Jeg er en homofil mann. Vi liker Harry, han er søt!

Vill stilutviklingHarry Styles har gått fra boyband til moteyndling

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.