Kronprinsesse Mette-Marit sin glamorøse London-garderobe

GLITRENDE LUKSUSDESIGN: Kjolen fra The Vampire’s Wife koster over 22.000 kroner.

Mette-Marit (49) gikk utelukkende for britiske designerantrekk på det offisielle besøket i London.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det ses på som en høflighetsgest å kle seg i det aktuelle landets design under offisielle besøk, og er svært vanlig i kongelige kretser.

Derfor, både på dagtid og på kveldstid har kronprinsessen gått for iøynefallende antrekk fra eksklusive britiske merker og motehus.

Kronprins Haakon (49) og kronprinsessen er på to dagers offisielt besøk i London for å bidra til økt næringslivssamarbeid med fokus på grønn industri og teknologiutvikling, samt å styrke energisamarbeidet.

Geometrisk silke

En del av besøket gikk også ut på å fremme norsk litteratur. Kronprinsparet var med Siri Helle (40), Lars Mytting (55) og Karl Ove Knausgård (54) i ambassadørens residens i London, onsdag.

For denne anledningen var Mette-Marit iført et todelt sett med geometrisk mønster fra det britiske merket Lisou.

Settet besto av en silkeskjorte med en prislapp på 4250 kroner. Det oransje silkeskjørtet koster 4900 kroner, og er fra samme merke. Kronprinsessen stylet settet med beige Louboutins-hæler og glamorøse Hollywood-bølger i håret.

FRESH: Antrekket fra det britiske merket Lisou var i 100 % silke.

Casual cool

Senere samme dag gikk turen til skateparken Stockwell, som ble pusset opp av et norsk selskap i 2021.

Da var kronprinsessen iført en marineblå ulljakke fra det britiske motehuset Joseph med en prislapp på 10.555 kroner. Hun matchet jakken med et par brune skinnboots fra Hereu.

STILIG: Mette-Marit hadde på seg en marineblå jakke fra det britiske motehuset Joseph.

Lady in red

Torsdag hadde Mette-Marit gått for en knallrød kjole – som er blant hennes favoritter om dagen, fra det britiske merket The Fold London. Kjolen er i ull og har en liten fold ved brystet. Pris på kjolen er 6400 kroner.

FAVORITT: En av kronprinsessens favorittfarger virker å være rødt.

Luksuriøs design

Torsdag kveld var det klart for festaften på Lindley Hall, hvor kronprinsparet også holdt en tale sammen.

Det ble servert norsk sjømat og norske og britiske næringlivsbedrifter minglet, skriver Aftenposten.

Mette-Marit hadde på seg en glamorøs kjole fra det britiske luksusmerket The Vampire’s Wife – også en stor favoritt hos blant annet hertuginne Kate.

GLAMORØS: Iført en kjole fra Vampire’s Wife, Manolo Blahnik-sko og karakteristiske bølger i håret. Den røde leppestiften var prikken over i-en.

Den glitrende marineblå kreasjonen heter Cinderella Ruffled Trim Dress, og koster 22.747 kroner hos We Select Dresses. Kronprinsessen stylet kjolen med mørkeblå hæler fra Manolo Blahnik.

Legg merke til den røde leppestiften som tilfører antrekket ekstra glamour.

GLITRET: Kronprinsessen sin kjole er en stor kjendis- og kongelig favoritt som ofte blir sett på røde løpere og i kongelige kretser.
Publisert:

Finn mer innhold om: