Modell Caroline Bittencourt druknet

DØD: Modellen Caroline Bittencourt har mistet livet etter en ulykke. Her fra en kinopremiere i São Paulo i 2016. Foto: Getty Images
DØD: Modellen Caroline Bittencourt har mistet livet etter en ulykke. Her fra en kinopremiere i São Paulo i 2016. Foto: Getty Images

Den brasilianske modellen (37) mistet livet i en drukningsulykke.

Caroline Bittencourt var savnet etter at hun havnet i havet under en storm i São Paulo søndag. Nå skriver flere brasilianske medier, blant annet Folha de S. Paulo, at hun er funnet død.

Bittencourt og ektemannen Jorge Sestini var på båttur da stormen inntraff. Andréia Boneti, Bittencourts agent, forteller til den brasilianske avisen at modellen skal ha hoppet i havet etter at hunden hennes ble tatt av vinden og blåste ut i vannet. Hun klarte ikke å redde hunden, og ble selv fanget av bølgene.

Ektemannen hoppet etter henne, men redningsforsøket var mislykket. Han ble plukket opp et par timer etter ulykken, mens Bittencourt fortsatt var savnet.

Fikk du med deg? Lady Gaga i sorg etter modellvennens død

Havnemyndighetene opplyser til Folha de S. Paulo at de startet søk etter den savnede modellen på søndag, og at de et døgn etter fant henne død. Søndag morgen la hun et en video på Instagram-stories hvor hun leker med hunden på dekk på båten, ifølge Daily Mail.

Ulykken skjedde ved øya Ilhabela, i nærheten av São Paulo. Bittencourt etterlater seg datteren Isabelle på 16 år, som også jobber som modell.

– Vi er takknemlige for støtten og de gode ordene vi har fått fra Carols venner og fans. Det fyller våre hjerter med så mye kjærlighet, skriver datteren i en uttalelse på Instagram.

Bittencourt var modell og programleder på brasiliansk TV. Hun har også hatt en internasjonal karriere og gått på moteshowene til blant andre Valentino Garavani og Roberto Cavalli. Hun hadde over 700.000 følgere på Instagram som nå flommer over av hilsninger.

Forrige uke mistet en annen modell også livet i São Paulo. 26-årige Tales Soares falt sammen under en motevisning og ble erklært død på sykehuset kort tid etter.

Hvordan var din opplevelse i dag?