Sjekk Lady Gagas ville stunt

HEFTIG: Slik så det ut da Lady Gaga åpnet sitt show med navnet «Enigma» i Las Vegas. Foto: Kevin Mazur/Getty Images for Park MGM Las Vegas.

Pop-fenomenet (32) åpnet sitt nye Vegas-show med brask og bram.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

I romjulen sparket Lady Gaga i gang sitt nye show i Las Vegas, og artisten høster skryt for opptredenene, sceneshowet og antrekkene.

Det er særlig det øyeblikket hvor Gaga kom ridende inn på en edderkopplignende robot som får mye skryt. Den spesielle entreen er også flittig delt i sosiale medier.

– Monster-moren har muligens overgått seg selv, skriver Teen Vogue.

Gaga har sikret seg et såkalt residency i Las Vegas hvor hun skal holde 74 show på hotellet Park MGM over en toårsperiode. Gaga skal tjene over 650 millioner kroner på showene.

Gaga, hvis fulle navn er Stefani Joanne Angelina Germanotta, er i tillegg til musikken kjent for sin eksperimentelle og ville stil. Den siste tiden har hun gjennomgått en stor stilforvandling, og valgt elegant luksusdesign på den røde løperen.

KJENDIS

Fra kjøttkjole til ultraelegante kreasjoner

Under showet i gamblingbyen var Lady Gaga tilbake i mer vante sceneantrekk, med både heldekkende speildrakter og små lateks-plagg.

I KJENT STIL: Lady Gaga på scenen. Foto: Kevin Mazur/Getty Images for Park MGM Las Vegas.

Hun har også hatt blått hår i forskjellige varianter for anledningen:

Gaga er den siste superkjendisen som har startet sitt show i Vegas. Hun følger i fotsporene til popstjerner som Céline Dion, Elton John, Britney Spears. Dion var i salen under Gagas premiere og ga sin kollega skryt etter showet.

– Jeg hadde det så gøy i går, Lady Gaga! Din energi på scenen er smittsom og du tok pusten fra meg! Jeg ønsker deg alt det beste for ditt Vegas-opphold.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.