Sjekk Gigi Hadids «look-a-like»-katt

Gigi og Zappa

«Meowdellen» heter Zappa og har en misunnelsesverdig garderobe. 

Maiken Svendsen
Publisert:
Gigi og Zappa

Zappa The Cat. Foto: Zappathecat/Instagram

Gigi og Zappa

Gigi Hadid i C.L.E.A.N i New York i November. Foto: Getty Images

Zappa er en hvit katt på tre år som bor i Nederland med eieren sin Lana Vermeegen.

Nå har katten fått internasjonal oppmerksomhet og over enn 70.000 følgere på Instagram for sin noe uvanlige kattegarderobe.

People beskriver katten som nydelig og har viet en artikkel til Gigi Hadid-etterligneren.

Fikk du med deg? Eieren snekret hundeheis til Bianca (12)

Vermeegen forteller at hun startet kontoen for Zappa tidlig, men at den tok av etter at hun la ut et bilde av at hun sovnet i en glassbolle.

– Bildet gikk viralt i kjæledyrmiljøet, og det blir repostet med jevne mellomrom, sier hun til People med et smil.

De siste årene har instagramkontoen blitt oppdatert med modellbilder hvor katten viser frem plagg som ligner Gigi Hadids. Slik som bildet under hvor det kan se ut til at jakken Zappa har på seg skal ligne på boblekåpen fra norske C.L. E. A. N som Hadid brukte i vinter.

Vermegreen lager klærne til Zappa selv slik at de passer perfekt.

– Jeg liker virkelig både klær og mote, også tenkte jeg at det ville være søtt å lete etter bitte små plagg som kunne passe Zappa. Hun ble vant til det etter hvert. Senere tenkte jeg at Zappa kunne bli ansiktet til street-style for kjæledyr, forklarer Vermegreen til People.

KJENDIS

Den beste gatemoten fra Oslo Runway

Hun understreker at de ikke ville gjort dette om katten ikke trivdes, men helt fra Zappa var liten har hun brukt klær og blitt vant til det.

– Omtrent alle klærne hennes er spesialdesignet. Det startet med svarte hettegensere som jeg tenkte hun ville se bra ut i. Jeg har laget Supreme-logoen selv ved å flytte den fra en gammel genser, forklarer hun.

Det hender hun finner små plagg som passer, men hun liker best å lage dem selv. – Det er en utfordring å få dem så like de menneskelige-versjonene som mulig, legger hun til.

Vermegeen sier at de sjelden trenger å gjøre noe for å få Zappa til å posere.

– Hun er en naturlig modell! De dagene hun ikke er helt i humør så prøver vi å distrahere henne med leker eller godteri, forteller hun.

Publisert: