Kylie Jenner i kjole fra ByTiMo i Vogue

RØFF: Kylie Jenner har ofte en mye frekkere stil enn det byTiMo representerer med feminine, flagrende blomsterkjoler. Her på American Music Awards i skinnkjole fra Bryan Hearns. Foto: NTB scanpix

Når Kylie Jenner (18) dukker opp i Vogues januarutgave, er det i en sommerkjole fra norske byTiMo.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det hele skjer i en moteserie hvor Jenner poserer sammen med Bella Hadid og Lottie Moss for fotograf Gordon Von Steiner. Moteserien er vårlig, og de tre modellene er alle kledd i blomstrete plagg.

Med andre ord litt mindre provoserende enn Jenners forrige shoot, hvor hun satt i bondage-inspirerte klær i rullestol.

Jenner er nesten ikke til å kjenne igjen i sin rosa byTiMo-kjole, som er langt søtere enn hvordan vi pleier å se Instagram-dronningen:

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

Markedsføringssjef Elisa Mollatt forklarer til MinMote at kjolen er fra merkets Pre 2016-kolleksjon som nylig ble sluppet. Kjolen viste Mollatt først fram til Vogue under et møte med magasingiganten tidligere i høst.

BOOST: Pia Tjelta har laget flere kolleksjoner for byTiMo, som har blitt store suksesser. Foto: Frode Hansen / VG

– Det er utrolig stort for oss å ha en av våre kjoler i Amerikanske Vogue, bedre julegave og publisitet kan vi vel nesten ikke få, sier Mollatt til MinMote.

Sikter mot USA

Det er dog ikke første gang en amerikansk kjendis bruker kjolene fra det norske merket, som omsatte for over 75 millioner kroner i fjor.

Etter at skuespiller Pia Tjelta designet flere kjoler i samarbeid med merket, ble de oppdaget av Gwyneth Paltrow. Først instagrammet hun et bilde av seg selv i en av kjolene – deretter samarbeidet hun selv om en kolleksjon med Tjelta og byTiMo, som ble solgt på hennes livsstilsnettsted Goop.

Her til lands har også en rekke kjendiser – blant annet kronprinsesse Mette-Marit – gått med kjolene fra merket.

Publisert:

Finn mer innhold om: