Nyheter

Hege Aurelie Badendyck: – Tanken er å ta leserne tilbake

STARTET MAGASIN: Tidligere sjefredaktør i Costume, Hege Aurelie Badendyck, har startet nettmagsinet The Cool Girl. Foto: Karoline Brenden Skaug/thecoolgirl.no

Hege Aurelie Badendyck er lei av polert innhold uten mening. Det skal det nye nettmagasinet hennes «The Cool Girl» ta et oppgjør med.

  • Thea Roll Rakeng
Publisert:

Stylist og moteprofil Hege Aurelie Badedyck sa opp stillingen som sjefredaktør for magasinet Costume for knappe ett år siden. Den gang sa hun til MinMote at hun gledet seg til å ta fatt på nye utfordringer - denne uken så nettmagasinet «The Cool Girl» dagens lys.

– Jeg vil at folk skal oppleve siden som personlig og genuin med godt innhold. Selv om jeg fortsatt lar meg inspirere av antrekkbilder, skal jeg ikke bare trykke fine antrekk uten tekst. Siden skal også inneholde skamløs shopping, men det skal være bredde på innholdet. Tanken er å ta leserne tilbake, sier Badendyck og presiserer at nettsiden ikke er en blogg.

TILBEHØR

– Disse har tatt helt av

Skamløs moteserie

I hele sommer har hun produsert moteserier, intervjuer, reiseguider og trendsaker som forhåpentligvis skal inspirere begge kjønn i alle aldre.

Det første som møter deg på siden i skrivende stund er en stor moteserie med «Oslos hotteste unge par», Lea Meyer og tidligere Skam-skuespiller Henrik Holm. Linnéa Myhre og it-jente Athena Wyller er også blant de intervjuede.

KJENDIS

Er dette høstens store stylingtrend?

COOL CATS: Henrik Holm og Lea Meyer stylet av Badendyck. Foto: Renate Torseth/thecoolgirl.no (innhentet tillatelse)

– Jeg tror det er viktig å ha en bevissthet rundt hvilke signaler man sender ut, derfor vil jeg legge vekt på at alt ikke skal være så uoppnåelig og polert. Shooten med Lea Meyer var så godt som usminket og intervjuet med Linnea er ekte og ærlig, sier hun.

KLÆR

Dette er plagget du «må» ha i høst

– Har det vært et mål å knytte til seg unge og «up and coming»-personligheter?

– Nei, det har vært en genuin interesse. De ser dritkule ut, er oppgående, naturlige og har en helt annen bevissthet rundt det å bygge hverandre opp og være på lag, enn jeg har sett tidligere. Dette er Oslo nå, og det er viktig å få frem, sier Badendyck.

På spørsmål om hvem den kule jenta er for Badendyck kommer svaret fort:

– Det er ikke billedskjønne modeller eller påtatt skjønnhet - de jeg virkelig blir fascinert av er de som er rause med andre og som har noe på hjertet. De er de som er sexy og kule.

NYHETER

Slik ble hun Oslos nye it-jente

Publisert:

Les også

  1. NYHETER

    Trendalarm: Kle deg i rødt

  2. NYHETER

    Moteprofil Ida Broen: – På Instagram traff jeg noe i folk

  3. BRUD

    Brudespalten: Annie Mehren Ashers drømmebryllup i Italia

Relaterte artikler

NYHETER

Kommentar: Hva vil det egentlig si at et magasin fremmer mangfold?

NYHETER

Lea Meyer og Henrik Holm i britiske Vogue

NYHETER

Costume fikk sjokkbeskjed: – En utrolig trist dag

NYHETER

Vogue-redaktør beklager i brev til ansatte

NYHETER

Oslo Runway: ByTiMo med Oslos nye it-jenter på catwalken

NYHETER

Kongelig budsjettfavoritt åpner i Oslo

KLÆR

Skandinaviske it-jenters beste gravidstil-tips