Kate strålte i blomsterdrøm: - Spennende og dristig

NOK EN DRØMMEKJOLE: Hertuginne Kate er for alvor tilbake fra svangerskapspermisjonen, og det med stil. Foto: Getty Images

Hertuginne Kate fortsetter å briljere på kjolefronten, og dukket tirsdag opp i en chic blomsterkreasjon til over 34 000 kroner.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

For tredje dag på rad viste Kate seg i en fantastisk designerdrøm av en kjole. Tirsdag kveld deltok hertuginnen på en gallamiddag i forbindelse med organisasjonen «100 Women in Hedge Funds».

CHIC: Erdem-printet er mer spennende og dristig enn det vi har sett på kate tidligere, sier Martine Lunder. Foto: Getty Images

Hun var iført en blomstrete gulvlang kjole fra den London-baserte designeren Erdem. Kjolen hadde diskret innsving i livet og var burgunderrød i bunn, med hvite og blå blomster.

Vil du ha gløden til Kate? Slik tar du vare på ansiktet ditt i høst!

- Strålende

MinMote-leder Martine Lunder mener Kate tør å eksprimentere mer i klesveien enn tidligere.

- Man kan ikke annet enn å bøye seg i støvet, Kate ser helt strålende ut om dagen. Det virker som om hun tør å eksperimentere litt mer nå, og det får hun mye igjen for! Kate har alltid vært ganske konservativ i stilen, men fargene og printet i denne kjolen, og det gjennomsiktige stoffet i Packham-kjolen fra Bond premieren, gjør det mye mer spennende og dristig, sier Lunder og fortsetter:

- Dessuten virker det som Kate virkelig har omfavnet 70-tallstrenden som er så hot nå - først medpanneluggen, så med denne flower power-kjolen.

På nettbutikken koster kjolen 2660 pund, som tilvarer cirka 34 000 norske kroner.

Kates fyldige, nyfønede hår med naturlige bølger bidro til å understreke den glamorøse designerlooken.

BLING BLING: Legg merke til de frekke sandalene fra Jimmy Choo! Foto: Getty Images

Kuppet rød løper-showet

Mandag kveld skapte også den britiske hertuginnen overskrifter i pressen, etter at hun kuppet den røde løperen i en lyseblå kjole.

At Kate velger Packham til de store anledningene, er ikke noe nytt (vi glemmer i alle fall ikke den gule kjolen fra da hun og prins William viste fram sin lille prinsesse eller den midnattsblå gallakjolen), men at hun går for en såpass vågal variant, er ikke så likt den ellers stramme stilen hennes.

Viste ryggen

«Kates stil har blitt mer risky etter at hun fikk barn», slår Daily Mail fast, og vi kan ikke annet enn å si oss enige, samt legge til følgende:

Hun kler det.

Den blå kjolen, som skal være spesiallaget, er et godt eksempel på at Kate har stålkontroll på sin «nye» look: Gjennomsiktige, men løstsittende ermer, og en nesten usynlig liten glippe som viste et snev av hud i ryggen.

Vi kan ikke huske å i det hele tatt ha sett hertuginnen med «cut outs» før.

VAKKER I BLÅTT: Hertuginnen strålte på den røde løperen i en florlett silkekreasjon fra Jenny Packham. Foto: Getty Images

Luksussko

DETALJ: Kjolen viste et hint av hud. Foto: Getty Images

Vesken var også fra Packham, mens øredobbene ifølge Daily Mail var fra råeksklusive Robinson Pelham til den nette sum av drøye 183.000 kroner.

Denne gangen kom hertuginnens nye pannelugg til sin rett også, børstet til sidene i en elegant frisyre.

Se flere trendfrisyrer i Trendguiden her!

Nå er det ikke ofte vi får brukt for couture-kjoler i MinMote, men skoene til Kate - de skulle vi gjerne hatt.

Vi snakker nemlig platformsandaler i gull med glitrende stener fra Jimmy Choo.

Glamorøse Bond-piker

Dog var ikke Kate den eneste som hadde dratt på på kjolefronten.

Bond-pike Léa Seydoux stilte i Prada-paljetter fra topp til tå, mens kollega Monica Belluci stilte i fløyelsgrønn kjole fra Ralph & Russo

Publisert:

Finn mer innhold om: