Leopardfeber

Med dyremønstret tilbehør og klesplagg er du garantert oppmerksomhet. Men pass deg for fallgruvene, det kan fort bli for mye av det gode.

Cathrine Elnan
Publisert:

Dyreprint-trenden har vist seg å være svært levedyktig, og er i motebildet også denne sesongen. Bli inspirert av dyreverdenen og kle deg i leopard-, sebra- eller tigermønster.

Dyretrykk er en klassisk trend som har mange fans, både blant kjendiser og moteskapere. Dyreprint er et naturlig blikkfang, og med en kjole eller jumpsuit i dette mønsteret tiltrekker du deg garantert oppmerksomhet. Dyremønster er også en enkel måte å sette en ny vri eller farge på et sort antrekk. En veske med leopardprint er en perfekt måte å gjøre et nøytralt antrekk mer spennende på. Kjendiser som Alexa Chung, Whitney Port og Kate Moss blir ofte sett med enten vesker, sko eller belter med dyredetaljer.

Skal du på festival i sommer?Slik blir du festivalklar!

Unngå tante-looken

Selv om dyretrykk er trendy, er det viktig å ikke overdrive looken. Trenden har nemlig sine fallgruver, og mønsteret har blitt kalt både tantete, vulgært og harry. Men det er ikke vanskelig å unngå harryfellene, det viktigste er å holde seg til et dyreinspirert plagg av gangen. Så lenge du følger regelen «less is more», er du trygg. En annen viktig regel når det kommer til dyretrykk, er at man burde holde seg til et mønster av gangen. Ikke bland sebrastriper og slangeskinnsmønster, det blir fort for mye av det gode.

Lurer du på hva du skal kjøpe på sommersalget?Få tips her!

Kle deg i tropiske sommerfarger

Det er ikke bare det klassiske brune og sorte mønsteret som er populært på dyreprintfronten i sommer, de mer fargesterke variantene er også en sikker vinner. Med dyremønster i tropiske farger som blått, grønt og rosa får du lett en mer sommerlig look. Dyreprinttrenden kommer også til å være i motebildet til høsten, så en investering eller et salgskupp i sommermånedene kan også brukes videre utover høsten.

På utkikk etter nye sko?Les mer om sommerens skotrender her!

Relevante artikler videre:

La neglene synes!Her er de hotteste neglefargene

Lilla er hot på øynene!Slik får du looken

Kvinner vil bli kvitt cellulittene!Cellulittundertøy utsolgt på rekordtid

Slik legger du perfekt solpudder!Få påføringstips her!

Publisert:

Finn mer innhold om: