Kate dukket opp i kjole til 340 kroner

Hertuginne Kate (31) fortsetter å sjarmere folket ved å kombinere dyr og billig design.

Jennifer Bråthen
Publisert:

I dag tok både prins William og hertuginne Kate turen til Warner Bros' studio i Hertfordshire. For anledningen var hertuginnen klassisk antrukket i en prikkete kjole med høyt liv.

Kjolen er fra den britiske kleskjeden Topshop og koster om lag 340 kr. Kate kombinerte kjolen med kort blazer fra amerikanske Ralph Lauren, svart clutch og matchende semskede pumps.

Hertuginnen, som nylig ble kåret til verdens best kledde gravide kvinne, kombinerte kjolen med løst hår, klassiske perlerøredobber og sminke som markerte øynene hennes. Den enkle styling gjorde at forlovelsesringen som tidligere har tilhørt prinsesse Diana kom til sin rett.

– Kate ser som vanlig veldig flott ut. Hun mikser dyrt og billig på utmerket vis, og beviser nok en gang at man ikke trenger rådyre designerkjoler for å se elegant ut. Det er neppe tilfeldig at hun stadig viser seg i rimelige kreasjoner - det er med på å gjøre henne til et folkelig stilikon, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

LES OGSÅ:Mette-Marit valgte kjole fra H&M

Tidligere denne uken sjarmerte hertuginnen sine landsmenn i en lyseblå kjole fra newzealandske Emilia Wickstead. Kjolen er i følge People Magazine spesialsydd til hertuginnen, men designeren har tatt utgangspunkt i en kjole som allerede finnes i vårens kolleksjon.

I butikken hadde kjolen, som nå er utsolgt , en prislapp på om lag 8000 kroner. I følge People Magazines kilde skal Kate ha betalt om lag 1900 kroner ekstra for å få en ny variant sydd opp. De semskede blå pumpsene er fra Rupert Sanderson.

Publisert: