Hertuginne Kate og lille George matchet i striper

MATCHY-MATCH: Hertuginne Kate og prins William tok med prins George og prinsesse Charlotte på Houghton International Horse Trials. Her er Kate og George med Williams gamle skolekamerat James Meade. Foto: Splash news

Hertuginne Kate (34) er utvilsomt en moteprinsesse - og skal vi tro bildene fra familiens utflukt, følger lille prins George (2) i hennes fotspor.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

De to har nemlig fått mye oppmerksomhet (blant annet av Daily Mail og Telegraph) etter at de dukket opp i matchede antrekk på Houghton International Horse Trials, like ved familiens hjem Norfolk, hvor de tilbragte dagen sammen med prins William og prinsesse Charlotte tidligere denne uken.

KJENDIS

Kate på jungelsafari i billigantrekk

Maritim match

Prins George hadde på seg blå- og hvitstripete maritim genser, mens Kate stilte i det samme.

Les også: Alt om den indiske designerkjolen Kate hylles for

Og Kate vet som vanlig hva hun driver med når det kommer til klær - hun så like stilig som vanlig ut, i sin Ralph Lauren-genser, smale jeans og favoritt-støvlene fra franske Le Chameau.

Hertuginnen vet selvsagt også at alt handler om detaljer, og håret var dratt bort med en tykk hårbøyle med leopardprint.

Back to basics

Kates antrekk føyer seg inn i en rekke chice plagg hun har brukt den siste tiden. Mens hun for noen måneder siden eksperimenterte mye med blomsterprint og gjennomsiktige stoffer, har hertuginnen for tiden gått tilbake til en superklassisk stil.

På en hagefest på Buckingham Palace for noen dager siden stilte gjenbrukshertuginnen for eksempel i nøyaktig samme antrekk som i dåpen til prins George i 2013: En kremfarget kåpe med rysjer fra Alexander McQueen, og matchende hatt.

Publisert:

Finn mer innhold om: