Rihanna viste «alt» på rød løper

LIKER Å PROVOSERE: Dette er ikke første gang Rihanna viser mye hud. Tidligere i år ble nakenbilder hun la ut av seg selv sensurert av bildedelingstjenesten Instagram. Foto: Getty Images

Den barbadiske popstjernen overlot lite til fantasien da hun ankom den årlige CFDA-utdelingen i New York.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Mandag kveld, amerikansk tid, gikk den årlige motefesten av stabelen, og på den røde løperen strømmet kjendisene til i eksklusive kreasjoner signert de største motehusene i verden.

Den mest oppsiktsvekkende kreasjonen var vågale Rihannas - hun skred opp den røde løperen utenfor Lincoln Center iført en kroppsnær, gjennomsiktig kjole signert Adam Selman.

«Diamonds»-artisten kombinerte kjolen, som ifølge Daily Mail besto av hele 216.000 Swarovskikrystaller, med et matchende tørkle på hodet, glitrende øredobber og en pudderfarget pelsboa. Under kjolen hadde stjernen en knøttliten, hudfarget G-streng.

TØRKLE OG BOA: Rihanna minnet litt om et annet ikon, 20-tallssangeren Josephine Baker. Men Rihannas stil er langt mer vågal. Foto: Getty Images

Det avslørende antrekket hindret ikke stjernen i posere på den røde løperen. Under utdelingen ble hun hyllet som årets moteikon. Før prisutdelingen fikk hun skryt av Zac Posen for sin vågale klesstil.

- Hun tar sjanser, gjør som hun selv vil og vet hva hun liker, sa den amerikanske designeren til AP, skriver Daily Mail.

Den gjeve prisen har tidlige gått til Lady Gaga, Nicole Kidman, Kate Moss og Johnny Depp.

Rihanna har i en årrekke markert seg som et hett navn i motebransjen. Denne våren frontet hun Balmains kampanje, og under moteukene har hun blitt sett på første rad på en rekke store show. Hun har også prøvd seg som designer, og i 2013 lanserte hun hele to kolleksjoner sammen med det britiske billigmerket River Island.

«Vi er stolte av å tildele Rihanna CFDAs pris som «årets moteikon» for hennes innvirkning på industrien som motebransjens mest spennende ambassadør i nyere tid», sa leder for CFDA, Steven Kolb, i en uttalelse da vinneren ble kjent i mars.

NYHETER

Se noen av Rihannas mest minneverdige antrekk.

HOT I MOTEBRANSJEN: Selv om hun gang på gang viser seg nærmest naken er artisten, i motsetning til Miley Cyrus, elsket av de store designerne. Rihanna blir blant annet kledd opp av motehus som Chanel og Dior. Foto: Getty Images
Publisert:

Finn mer innhold om: