Kjæresten om Tone Damli: - Mer sexy enn noensinne!

DRISTIG: Tone Damli hadde fått den hvite blondedressen spesiallaget av den norske designeren Tina Steffenakk Hermansen. Foto: Frode Hansen / VG

Tone Damli (26) dukket opp i en supersexy blondeheldress under kveldens Se og Hør kjendisgalla.

Katarina Petrovic
Publisert:

Damli, som under fjorårets kjendisgalla for første gang viste seg med kjæresten Markus Foss (32), ankom årets galla hånd i hånd med samme mann, men antrekket var et par hakk dristigere.

Damli overrasket alle da hun under kveldens kjendisgalla dukket opp i en hvit, gjennomsiktig, blonde-heldress fra TSH. Inspirasjonen til kveldens galla-antrekk skal hun ha fått av et bilde hun har hatt liggende, forteller Damli til MinMote.

- Jeg har hatt et bilde av en lignende dress på mobilen, og jeg ønsket å bruke den til kveldens anledning. Vi fant et passende stoff og lagde den akkurat slik jeg ønsket meg, sier hun.

Saken fortsetter under bildet!

DRISTIG BLONDE-HELDRESS: Tone Damli (26) dukket opp på kveldens Se og Hør kjendisgalla i en hvit blondedress, med åpne partiser som viste bar hud. Foto: Frode Hansen / VG

- Føler meg fri

Damli, som under samme arrangement i fjor var gravid, i tillegg til å vinne prisen for «Årets Best kledde Kvinne», strålte i den dristige blondedressen. Kjæresten Markus Foss, mener Tone i kveld ser mer sexy ut enn noen gang.

- Hun blir bare mer og mer sexy. Jeg syns hun er mer sexy nå enn noensinne, sier Foss til MinMote.

Damli forteller til MinMote at hun føler seg veldig bra om dagen.

- Jeg føler meg fri. Det blir mye klær på en mor, så jeg syns det er helt greit å kle seg litt lettere til anledninger som dette.

MinMote.no - Norges største moteside

- Noen vil kanskje si at dette er et for dristig antrekk for en mor. Hva syns du selv?

- Det er gjennomsiktig ja, men jeg syns det er helt greit så lenge man dekker til alt, og det har jeg gjort. Jeg har jo på meg undertøy, sier Damli til MinMote og ler godt.

STRÅLENDE FORNØYDE: Tone Damli (26) og kjæresten Markus Foss (32) stjal all oppmerksomheten da de ankom den røde løperen. Foto: Frode Hansen

Målløs Jan Thomas

Det var mange lekre og avslørende antrekk under kveldens kjendisgalla, med dype utringninger og mange utskjæringer, men det var ingen som overgikk Tone.

Det er ikke ofte at kjendisstylist Jan Thomas går tom for ord når det er mote som skal kommenteres, men til og med han hadde problemer da han skulle kommentere Damli sitt utfordrende antrekk under Se og Hør sin direktesending.

- Tone er en av de største kjendisene Norge har, og med dét skulle man kanskje tro at hun «slappet av» litt på den røde løperen. Tone velger å gjøre det stikk motsatte, og jeg er helt målløs, sier Jan Thomas til Se og Hør.

Publisert: