Nyheter

Tobarnspappaen Chris (34) har valgt å bli moteblogger

BLOGGER OM HERREMOTE: - Jeg tror antrekkene mine kan være like interessante for kvinner som for menn. Det er jo ofte de som styrer hva menn får lov til å kjøpe, ler Chris. Foto: Einar Eliassen / TheChrisCourse.com

Eiendomsmegler Chris A. Skoug (34) har gått fra å være gift med en moteblogger til å bli en selv.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Når arbeidsdagen er over og ungene er i seng, laster Chris opp dagens antrekk på bloggen sin. Dobbeltspent jakke, solbriller med speilglass og små armbånd rundt håndleddet – ingenting er tilfeldig. Målet med bloggingen er å skape en motedestinasjon for menn, og samtidig dyrke sin egen klesstil.

– Man bruker jo litt mer tid på planlegge hva man skal ha på seg når man skal fotograferes til bloggen og forhåpentligvis inspirere andre, men det er også litt av grunnen til at jeg begynte med dette. Det legitimerer litt for å kle seg et par hakk vassere enn det som er normalt til hverdags. Jeg synes det er gøy med klær og har lyst til å bruke mer tid på det - det er en hobby, forklarer Chris til minMote.

Den ferske motebloggeren fra Oslo har de siste fire årene vært gift med kjendisstylist og moteblogger Hedda Skoug. I ett år lekte ham med tanken på å lage en «mannemoteblogg», og nylig lanserte han TheChrisCourse.com.

– Hedda har definitivt vært en inspirasjonskilde, og moteinteressen min har vokst de siste årene. Jeg har mange gode venner i klesbransjen og dessuten ser jeg at det er et stort potensiale i dette markedet, sier han.

ØYE FOR DETALJER: Chris beskriver stilen sin som sofistikert, gjennomtenkt og med en «edge». Foto: Einar Eliassen / TheChrisCourse.com

Skoug forteller at han selv savnet mannlige motebloggere som appellerte til en travel tobarnspappa med interesse for klær.

- Jeg ønsker å lage en kvalitetsblogg med hjerte som kan inspirere norske menn, og som er enkel å forholde seg til. Jeg har ikke behov for å tjene penger på dette. Jeg er mest opptatt av at det jeg formidler er min egen stil og mine egne tanker rundt det å føle seg komfortabel - rett og slett skape noe genuint, forklarer han.

Denne høsten og vinteren har Chris planer om å holde varmen uten å se kjedelig ut. Hans beste råd til norske menn er å investere i kvalitetsplagg i gode materialer som ull og skinn.

- Man kommer langt med et par litt høye, mørke sko, hansker i semsket skinn, varme skjerf og en fet vinterjakke. Bytt gjerne ut boblejakken med noe duffel coat-lignende - det er tidløst, tipser han.

KLE DEG SOM CHRIS: minMote har plukket ut plagg og tilbehør som hjelper den å gjenskape Chris’ stil. Jakke fra Zara, 999 kr. Lommetørkle fra Drake’s hos MrPorter.com, 535 kr. Skjerf fra Acne, 1395 kr. Armbånd fra Luis Morales hos MatchesFashion.com, 1090 kr. Sko fra Red Wing hos Miinto.no, 1899 kr. Foto: Produsentene
Publisert:

Relaterte artikler

NYHETER

Dette er høstens mest trendy herrejakke

MOTE

15 tøffe vinter-boots til herre - finn ditt favorittpar

NYHETER

Dette er de perfekte julegavene til menn

NYHETER

Derfor kupper bloggerne makten i motebransjen

NYHETER

- På tide at guttene får mer oppmerksomhet

SKJØNNHET

Slik kler du deg trendy i kulden

NYHETER

Kjendisstylisten elsker dette tilbehøret - 10 fine skjerf