Pia Tjeltas luksuskjole skapte Twitter-storm

BLE HYLLET: Pia Tjelta ankom Amandavisningen i eksklusiv kjole fra Leila Hafzi. Foto: Terje Bringedal

Skuespiller Pia Tjeltas eksklusive kjole under Amanda-prisutdelingen i Haugesund i går gikk ikke usett hen. Nå har kjolevalget resultert i nettstorm.

Sofia Storhaug
Publisert:

Pia Tjelta blir hyllet for den korallfargede Leila Hafzi-kreasjonen hun hadde på seg under filmfestivalen i går kveld. Kjolen kostet 91 000 kroner og over 80 meter med silke var blitt brukt til å lage den.

«Kunne godt hatt den røde Leila Hafzi kjolen som Pia Tjelta har på seg i kveld», twitret èn.

«Pia Tjelta er siktet inn av kameramannen på Amanda. Bra smak!» komplimenterte èn annen.

«Den røde løperens mest fotograferte kjole! Nydelige Pia Tjelta», twitret programleder for Viasat film, Ingeborg Heldal fra den røde løperen i går.

Verdt risken

Designer Leila Hafzi hadde håndplukket kjolen til skuespilleren. Hun var henrykt over komplimentene som haglet rundt på nettstedet Twitter.

– Amanda i går var en skikkelig kjole-fest. Det er veldig kjekt at Pias kjole skaper reaksjoner. Kjolen er som skapt for rød løper. Den skulle egentlig vært i L.A og gått videre til utvelgelser før Emmy-Awards, men jeg hadde veldig lyst å kle Pia i den kjolen, så da tok jeg den sjansen. Det var absolutt verdt risken, sier Hafzi, og legger til:

– Mange av disse kjolene går ut som rød løper-kolleksjoner. Så det er veldig kjekt å se dem i sitt rette element. Det er kjempe ålreit og betyr mye for meg.

VALGTE SAMME DESIGN: Julie Salemonsen kom sammen med ektemannen, regissør Arild Østin Ommundsen. Foto: Terje Bringedal

Betyr mye

Tjelta var ikke den eneste som var iført Leila Hafzis design på Amanda-utdelingen. Skuespiller Silje Salomonsen og Stephanie Sigman hadde også ringt designeren for kjolelån.

- Stylisten Stephanie tok kontakt med meg før hun dro til Haugesund. Det samme gjorde Silje. Det betyr utrolig mye for meg at de velger mine kjoler til slike begivenheter, sier designeren.

Under prisutdelingen i går måtte Pia få hjelp med kjolen da hun ble fotografert på den røde løperen.

- Når jeg prøvde den så var det ingen vei tilbake. Jeg må nok skifte etterpå, det krever sin mann og dra på dette sengeteppet her, men jeg synes den var så vakker at jeg klarte ikke å la være, fortalte skuespilleren til minmote i går.

Publisert: