FESTIVALKLAR: Moteredaktør og «it»-jente Charlotte Thorstvedt er klar for Øyafestivalen i lag på lag-antrekk og egen malt tattovering for anledningen. Foto: Jo Straube/VG
Nyheter

Hippieinspirert og bohemsk - stjel festivalstilen til Charlotte Thorstvedt

  • Natalie Ngo
Publisert:

Det er fortsatt litt igjen av sommerens festivaler. Moteredaktør Charlotte Thorstvedt (26) er selv på Øya, og her deler hun sine beste tips til festivalstilen.

Festivaler er en av sommerens beste arenaer for inspirasjon på motefronten, og du trenger ikke dra lenger enn til hovedstaden for å finne noen av de hotteste antrekkene. Da Øyafestivalen startet på onsdag viste magetoppen seg å være årets største festivaltrend blant norske jenter.

DJ, programleder og moteredaktør i Det Nye, Charlotte Thorstvedt, er selv glad i den 90-tallsinspirerte stilen med magetopp. Hun synes festival er en ypperlig anledning til å våge litt ekstra på klesfronten.

- Festival er jo en mulighet til å kle seg litt ut! smiler hun.

Videre mener moteredaktøren at festivalstilen ikke skal være så sofistikert, men heller mer bohemsk og hippieinspirert. Hun vil imidlertid ikke sette grenser når det gjelder hva man kan og ikke kan ha på seg.

- Jeg kan fortelle at dette er trendene du kan la deg inspirere av, men jeg liker ikke å si «ikke gå med dette!» Det gjør at kreativiteten stagnerer blant folk. Det meste er lov så lenge du gjør det på din egen måte og setter ditt eget preg på det.

Lag på lag

Når minMote møter Charlotte på Øyafestivalen i Oslo er hun kledd i et langt grått skjørt med splitt, løs singlet, skjorte med katteprint, sandaler og tilbehør i bohemstil. I stedet for å ha blomsterkransen i håret har hun valgt å pynte opp vesken med den.

Charlottes beste festivalstiltips er å kle seg lag på lag på grunn av det skiftende sommerværet.

- Først og fremst skal antrekket være behagelig, men tenk også praktisk. Du vet aldri med været - enten så blir det veldig varmt eller så blir regn. Du må derfor være forberedt på alt! Da er det lurt å kle seg slik at man kan ta av og på – og bygge lag på lag når det blir kaldere utover kvelden, tipser Thorstvedt.

minMote har forsøkt å gjenskape Charlottes festivalantrekk, slik at du kan la deg inspirere enten du skal på sommerens siste festivaler eller bare trenger ny stilinspirasjon.

STJEL CHARLOTTES FESTIVALSTIL: Topp fra Lindex, 80 kr. Sandaler fra New Look hos Asos.com, 184 kr. Halskjede fra Dean Davidson hos Shopbop.com, 705 kr. Blomsterkrans fra Forever21.com, 23 kr. Skjørt fra FashionUnion.com, 110 kr. Hatt fra H&M, 149 kr. Skjorte fra Monki, 300 kr. Veske fra H&M, 199 kr. Foto: Produsentene
Publisert:

Relaterte artikler

NYHETER

Sjekk årets sexy festivaltrend - magetoppen «overalt» på Øya

NYHETER

Slik får du Celina Midelfarts sexy festivalstil

NYHETER

Sjekk Mette-Marits festivalantrekk - gikk for gjenbruk

MOTE

Slik blir du festivalens fineste fashionista

MOTE

I butikk nå: 6 magetopper til under 250 kroner

MOTE

Slik bruker du sterke farger - 10 antrekk til inspirasjon

NYHETER

Skjønnhetsproduktene du tar med på Øyafestivalen