Michelle Williams overrasket med kjole fra H&M

Skuespiller Michelle Williams (31) hylles av motepressen etter at hun stjal glansen på den røde løperen før BAFTA-prisutdelingen med spesialsydd kjole fra H&M.

Ingrid Bruvik
Publisert:

Skuespiller Michelle Williams (31) hylles av motepressen etter at hun stjal glansen på den røde løperen før BAFTA-prisutdelingen med spesialsydd kjole fra H&M.

Det er ikke bare dyrt design som får stjernene til å stråle. Spennende valg og god hjelp er noe av nøkkelen til suksess på den røde løperen. Og Williams, som ofte er å se i retroinspirerte kjoler som fremhever hennes feminine form og pixie-korte hår, kan kunsten å kle seg.

Riktig nok med god hjelp.For bak stjernens kule stil står kjendisstylisten Kate Young, som blant annet har Natalie Portman på kundelisten. Hun har den siste tiden hjulpet Williams frem til sin lett gjenkjennelige og glamorøse stil.

Og sammen har de funnet frem til en look som nå blir omtalt som ”passe dramatisk” ifølge nettsiden til The Hollywood Reporter.

En stil som ifølge nettstedet innebærer at stjernen er ”tro mot sin egen smak” og sørger for "å se ut som seg selv”, men hvor overraskelsesmomentet ligger i hvilken designer hun velger.

Ved å velge billigkjeden til den røde løperen, klarte stjernen å overraske alle. Spesielt etter å ha blitt sett i en lang rekke kjente designernavn som Valentino, Chanel og Victoria Beckham den siste tiden.

Kjolen kan bli din

Kjolen som var i sort og gull med et belte i livet, ble spesialsydd for anledningen, men en kjole inspirert av Williams, vil bli å finne i H&Ms underkolleksjon ”Conscious Collections” som kommer i butikker og online i løpet av april.

Dermed er det bare å vente og se om superstjernen kommer til å overraske i flere billigmerker, eller om det blir med denne ene gangen.

Det eneste som er sikkert, er at vi alle kommer til å følge med.

LES OGSÅ:Beckham på første rad under Posh`motevisning- Se høydepunktene.

LES OGSÅ:Tendrapport fra New York Fashion Week

LES OGSÅ:Norske Merethe (20) fronter Chanels sommerkampanje.

Publisert: