Nå kan Michelle Obamas kjole bli din for om lag 3.000 kroner

Michelle Obamas kjolevalg slår ofte an hos publikum. Nå legges en av hennes spesialsydde designkjoler ut for salg.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Tirsdag kveld i forrige uke dukket førstedamen opp på scenen under demokratenes landsmøte. For anledningen var hun iført en spesialsydd kjole fra den amerikanske designeren Tracy Reese og sko fra J.Crew.

Michelles antrekk har i senere tid blitt mye omtalt, og nå har designeren bak kjolen bestemt seg for å sette kjolen i produksjon og legge den ut for salg.

I NBCs «Today show» røper Reese at den iøynefallende kjolen vil koste i underkant av 3.000 kroner, melder Huffingtonpost. Videre forteller hun at kjolen i utganspunktet ikke skulle lanseres før senere, men at hun nå har hun satt produksjonen i full sving for å møte etterspørselen.

LES OGSÅ: Sjekk hertuginne Kates sjarmoffensiv: – Dette blir helt sikkert satt pris på

Også hertuginne Kates antrekk har satt klesproduksjon i sving. Da hun i mai dukket opp på rød løper i en blå jakke fra Rebecca Taylor førte dette til at jakken ble utsolgt på under en halvtime. Grunnet den store etterspørselen bestemte designeren seg for å relansere jakken.

Erkebritiske Burburry kan også takke Kate for salgsboomen som fulgte da hun hadde på seg en klassisk trench-kåpe fra deres merke, og de sorte favorittpumpsene hennes er fortsatt en bestselger hos L.K. Bennett.

LES OGSÅ: Dorthe Skappel får knallhard kritikk for «Skappelgenseren»

LES OGSÅ: Dorthe Skappels genseroppskrift har skapt hysteri – nå starter døtrene butikk

Publisert:

Finn mer innhold om: