Her er Jenny Skavlans ukjente lillesøster

Jenny Skavlan valgte lillesøster Thea Ebbing Skavlan (26) som forlover. Og se som Jennys søster ligner på Maria Bonnevie!

Martine Haug Nysether
Publisert:

Jenny valgte barndomsvenninnen Trine Stang Hox (28) og lillesøster Thea Ebbing Skavlan (23) som forlovere når hun i dag gifter seg på DOGA i Oslo. Forloverne ankom bryllupet sammen. Flere sperret opp øynene da Jennys flotte søster ankom bryllupet, helt i tråd med oppstyret som Pippa Middleton skapte under bryllupet til søsteren Kate Middleton og prins William.

Og det er ingen tvil; Thea er som snytt ut av nesen på sin egen tante, Maria Bonnevie.

- Likheten er påfallende. Det tykke, litt rufsete håret, munnen og nesa - det er slående likt , sier MinMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Thea hadde på seg en grønn fotsid kjole og svarte høyhælte sko da hun ankom DOGA, hvor seremonien ble holdt. Kjolen er i likhet med Jenny Skavlans brudekjole designet av bruden og deres mor Janicke Ebbing.

MinMote.no - Norges største moteside

Søsteren jobber i likhet med Jenny i TV-bransjen, og har blant annet jobbet som researcher og produksjonsassistent i nedlagte «Ettermiddagen» på TV 2. Hun har også jobbet som researcher i «Klippkompaniet» på TV 2.

PRIKK LIK: Jenny Skavlans lillesøster og forlover, Thea Ebbing Skavlan, er som snytt ut av nesen på sin egen tante, Maria Bonnevie. Thea jobber i likhet med Jenny i TV-bransjen, men bak kamera. Foto: Frode Hansen / VG

Thea er i tillegg student ved universitet i Oslo. Og i likhet med søsteren er også Thea en ekte IT-girl.

- Da hertuginne Kate giftet seg med prins William, fikk hennes søster Pippa svært mye oppmerksomhet og dermet ble et nytt stilikon født. Thea har alt som skal til for å bli en IT-girl. Det spørs bare om hun vil selv, sier Huanca Vold.

Også Jennys andre forlover, Trine Stang Hox, jobber i TV-bransjen og er for tiden i jobb i Idol-produksjonen. Det var Thea og Trine som sto for utdrikningslaget til Jenny sist måned, der bruden blant annet måtte spille inn en låt i et musikkstudio i Oslo.

Bryllupsekspert Mona Grudt, sier Jenny har valgt utradisjonelt når hun i dag har to forlovere under sitt eget bryllup.

- Det er ikke så vanlig i Norge å ha to forlovere. I USA så er det en tradisjon at man har «best man» og «maid of honor», i tillegg til at man har mange venner i brudefølget. Der er det ofte endeløst. Men i Norge er det ikke så vanlig, men det er hyggelig at man kan velge to hvis man ikke klarer å velge en, sier Mona Grudt til minMote.

Grudt mener forloverne så flotte ut, men at de med fordel kunne kledd seg mer i tråd med brudens kjole.

- Det er tydelig at de har fått velge selv, og jeg synes de ser flotte ut. Men det er tydelig at det ikke er Jenny som har stått bak disse kjolene; de matcher ikke henne i det hele tatt. Det synes jeg med fordel de kunne gjort, for når de ikke gjør det, ender de opp med å se ut mer som vanlige gjester enn forlovere, sier Grudt til minMote.

TO FORLOVERE: Jenny valgte barndomsvenninnen Trine Stang Hox og søsteren Thea som forlovere da hun sto hvit brud i DogA ved Akerselva i sentrum av Oslo. Jenny og Trine har vært nære venner siden de møttes i 1. klasse ved Bygdøy skole i Oslo. Mens Theas kjole er designet for anledningen i samarbeid med Jenny og deres mor, er Trines flotte kjole kjøpt i en nettbutikk. Foto: Frode Hansen / VG
Publisert: