Jan Thomas er ikke Nobel-stylist i år

Kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby (45) skal ikke style programlederne under Nobel Fredspriskonsert i år.

I fem år har Jan Thomas stylet programlederne under konserten som blir arrangert i sammenheng med Nobels fredsprisutdeling. Det skal han ikke gjøre i år, skriver Seoghør.no.

- Jeg ble kontaktet av Gerard Butlers team i Hollywood for en god stund tilbake, og de ba meg reservere dagene han er i Norge for at jeg skulle være hans stylist, forteller Jan Thomas til nettstedet.

Søndag kveld fikk Jan Thomas beskjed om at skuespilleren ville ha med sitt eget stylingteam, og at han derfor ikke trengte den norske kjendisstylitens hjelp likevel.

Årets Nobelkonsert blir ledet av «Sex og Singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker (47) og den irske skuespilleren Gerard Butler (43).

Sharon Stone, Uma Thurman og Scarlett Johansson har alle benyttet seg av Jan Thomas ekspertise de siste årene, men både Parker og Butler har i år valgt å ta med seg sine egne stylistteam fra Hollywood.

Jan Thomas mener at det er vanlig prosedyre.

- Dette er ikke uvanlig i Hollywood. A-kjendiser jobber helst med sine faste stylister, da det er utrolig nært og intimt å sminke noen, sier han til Seoghør.no.

Hvordan var din opplevelse i dag?