Nyheter

Dressekspert slakter Messis prikkete gullball-antrekk

Fotballstjernen Lionel Messi (26) vant gullballen, men tapte antrekkskampen i en prikkete designerdress.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Av: SONIA HUANCA VOLD og MARTINE LUNDER

I går mottok argentineren for fjerde gang det internasjonale fotballforbundet FIFAs prestisjetunge utmerkelse - gullballen, også kjent som Ballon d'Or. Ikke overraskende var det en smilende Messi som tok imot prisen, kledd i en prikkete dress som trolig er fra det italienske luksusmerket Dolce & Gabbana. Fotballstjernen toppet det hele med matchende sløyfe i samme prikkemønster.

Sistnevnte detalj imponerer imidlertid ikke moteblogger og dressekspert Øystein Holm-Haagensen.

- At sløyfen er i samme mønsteret som jakken blir litt «over the top». I tillegg er sløyfen ferdigknyttet og det er fy-fy, sier han.

Messi scoret hele 91 mål for Barcelona og Argentina i 2012, og satt med det rekord for antall mål i et kalenderår. Gårsdagens prikkete dressjakke var imidlertid på langt nær noen fulltreffer, mener Holm-Haagensen.

- Dressen er jo morsom, men jeg håper likevel vi slipper å se den igjen. Fotballspillere gjør seg best i treningstøy og det var Messi et godt eksempel på i går, sier Haagensen, som dessuten mener David Beckham er den eneste fotballstjernen som virkelig kler seg bra.

I salen satt også portugisiske Christiano Ronaldo (27) og smilte så tappert han kunne. Ronaldo vant selv gullballen i 2008, men har de siste fire årene måttet ta til takke med andreplassen. Ifølge dressekspert Holm-Haagensen slo imidlertid Ronaldo erkerivalen Messi på ett område i går - antrekket. I en sort dress, glitrende øredobber og armbånd slo han ifølge Haagensen knockout på gullball-vinneren.

- Ronaldo er litt for jålete og glad i smykker, men i går danket han ut Messi. Han så veldig klassisk og elegant ut, skryter Haagensen.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Lionel Messi
  2. Fotball
  3. Sport

Relaterte artikler

NYHETER

Belgias statsminister sverger til tversoversløyfe

MANN

Unngå disse dresstabbene på 17. mai

NYHETER

Slik fornyer du dressen til førjulsfesten

NYHETER

Dette er dressen Det hvite hus måtte forsvare

SKJØNNHET

Unngå disse dresstabbene på 17. mai

MANN

Ronaldo med klokke til 21 millioner

NYHETER

Fra himmelblått til mørk marine: Høstens heteste herrefarge