Dressekspert slakter Messis prikkete gullball-antrekk

Fotballstjernen Lionel Messi (26) vant gullballen, men tapte antrekkskampen i en prikkete designerdress.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Av: SONIA HUANCA VOLD og MARTINE LUNDER

I går mottok argentineren for fjerde gang det internasjonale fotballforbundet FIFAs prestisjetunge utmerkelse - gullballen, også kjent som Ballon d'Or. Ikke overraskende var det en smilende Messi som tok imot prisen, kledd i en prikkete dress som trolig er fra det italienske luksusmerket Dolce & Gabbana. Fotballstjernen toppet det hele med matchende sløyfe i samme prikkemønster.

Sistnevnte detalj imponerer imidlertid ikke moteblogger og dressekspert Øystein Holm-Haagensen.

- At sløyfen er i samme mønsteret som jakken blir litt «over the top». I tillegg er sløyfen ferdigknyttet og det er fy-fy, sier han.

Messi scoret hele 91 mål for Barcelona og Argentina i 2012, og satt med det rekord for antall mål i et kalenderår. Gårsdagens prikkete dressjakke var imidlertid på langt nær noen fulltreffer, mener Holm-Haagensen.

- Dressen er jo morsom, men jeg håper likevel vi slipper å se den igjen. Fotballspillere gjør seg best i treningstøy og det var Messi et godt eksempel på i går, sier Haagensen, som dessuten mener David Beckham er den eneste fotballstjernen som virkelig kler seg bra.

I salen satt også portugisiske Christiano Ronaldo (27) og smilte så tappert han kunne. Ronaldo vant selv gullballen i 2008, men har de siste fire årene måttet ta til takke med andreplassen. Ifølge dressekspert Holm-Haagensen slo imidlertid Ronaldo erkerivalen Messi på ett område i går - antrekket. I en sort dress, glitrende øredobber og armbånd slo han ifølge Haagensen knockout på gullball-vinneren.

- Ronaldo er litt for jålete og glad i smykker, men i går danket han ut Messi. Han så veldig klassisk og elegant ut, skryter Haagensen.

Publisert:

Finn mer innhold om: