Nyheter

Mette-Marit solgte klær for 30.000 kroner

SOLGTE PÅ NETTAUKSJON: Kronprinsesse Mette-Marit la for kort tid siden ut flere klesplagg og sko fra sin garderobe ut for salg på gjenbrukssiden Bloppis. Foto: Gisle Oddstad/ VG

For en drøy uke siden la kronprinsessen ut 23 plagg og sko fra sin garderobe. På kort tid har varene blitt solgt for 30.000 kroner.

Oda Marie Midbøe
Publisert:

Forrige gang kronprinsesse Mette-Marit la ut klær og sko på gjenbrukssiden Bloppis, forsvant designerplaggene på rekordtid. For om lag en uke siden la kronprinsessen på nytt ut flere plagg og sko fra garderoben, og minMote-leder Sonia Huanca Vold var lite imponert over utvalget.

- Det som ligger for salg nå er nok ikke plagg som vil interessere så mange moteinteresserte – det meste er utdatert og jeg forstår godt at kronprinsessen ønsker å kvitte seg med disse plaggene, sa Vold.

NTB har fått opplyst at det har kommet inn rundt 500 bud, og at plagget som dro inn mest penger, var en kåpe som gikk for 5.500 kroner.

Salget fikk drahjelp av internasjonal oppmerksomhet rundt kronprinsessens miljøengasjement. Kjøperne inkluderer personer fra Sverige, Spania, Finland og Tyskland, i tillegg til Norge. Trafikken på nettsiden bloppis.no gikk opp 70 prosent den uka det var kongelig salg.

I alt er det kommet inn litt over 30.000 kroner til Miljøagentene. Det er 12.000 kroner mer enn da kronprinsessen solgte plagg på samme måte i fjor.

(NTB/minMote)

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Salg
  2. Bloppis
  3. Klær
  4. Kronprinsesse Mette-Marit

Relaterte artikler

NYHETER

Mette-Marit selger sine brukte klær på nett - igjen

NYHETER

Nå kan du kjøpe plagg fra Mette-Marits luksusgarderobe

NYHETER

Mette-Marit om luksuskritikken: Flott at folk engasjerer seg

NYHETER

Sjekk Mette-Marits trendy luksussko

NYHETER

Mette-Marit festet med Hollywood-stjerner i «billigkjole»

KJENDIS

Mette-Marit fyller 43: Her er moteåret som har gått

KJENDIS

Sjekk Mette-Marits trendy budsjettjakke