Kjendiser på moteåpning - ble overøst med dyre gaver

I går kveld åpnet Fabian Stang Oslos mest luksuriøse kjøpesenter. Se bilder fra den store motefesten her.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Oslos ordfører tok seg god tid da han avduket den nye luksusmerkesatsningen til Høyer på varemagasinet Eger.

En rekke kjendiser hadde tatt turen til Oslo sentrum for å få med deg den eksklusive åpningen.

Luksussenteret hadde på forhånd varslet at det ville bli en kveld preget av gavedryss, og mange lot seg friste av de kostbare gratisvarene.

Høyer-sjef Ørnulf Høyer inviterte et utvalg norske kjendiser til et eksklusivt «Swag room». Der fikk de utdelt gratis luksusprodukter til verdi av flere titalls tusen kroner. «Swag rooms» er utbredt i Hollywood, men er ikke like vanlig i Norge.

LES MER:Derfor er dette høstenskuleste genser

– Petter Pilgaard fikk en slags falloslignende banan dyppet i gull til 4.000 kroner, forteller en lattermild markedssjef på Høyer, Marianne Nygård-Hansen.

I John Carews gavepose lå det skjorte, slips og dress til 4.000 kroner, mens Pia Haraldsen hadde en leopardjakke til samme pris i sin. Den profilerte motebloggeren Camilla Pihls gave bestod av et smykke til en verdi av 10.000 kroner og en skinnjakke til 7.000 kroner.

Petter Pilgaard forteller minMote at han ikke var klar over at det ville bli utdelt gaver på festen. Han tok turen for å møte venner og bekjente - blant annet eks-forloveden Mari Haugersveen.

– Jeg ble veldig overrasket over skulpturen. Den kommer til å få hedersplass i ungkarsboligen min når jeg får meg leilighet, sier han til minMote.

Petter synes det er bra at tilstelningene i Oslo kommer opp på et internasjonalt nivå.

– Det var på tide, men likevel overraskende i trauste Norge, sier han.

Pia Haraldsen hadde hørt rykter om at kvelden ville by på en overraskelse, men det var ikke på grunn av gavene hun tok turen.

– Jeg fikk beskjed om at «goodiebagen» skulle være ekstra fin, og det er jo alltid hyggelig med fine overraskelser. Men jeg hadde tatt turen uansett - det er jo fredag, sier Pia Haraldsen til minMote.

Også store deler av motebransjen hadde tatt seg tid til den eksklusive festen. Redaktører, stylister og motebloggere var blant de oppmøtte.

Se bilder fra festen her:

LES MER: Kim Kardashian gjør som Mette-Marit - nå kan kjendisens kjoler bli dine

LES MER: Sjekk kronprinsesse Victorias nye, trendy look

Publisert:

Finn mer innhold om: