Kjenner du igjen de norske kjendisene? Sjekk stilforvandlingen!

FØR OG ETTER: Brita Møystad Engseth er kjent for sin gutteaktige stil, men Trinny og Susannah ga henne en mer feminin look. Kristin Spitznogle var svært fornøyd med sin makeover, som blant annet besto av en tettsittende kjole med blondekanter for å markere midjen. Foto: TV Norge/FEM

De britiske superstylistene Trinny Woodall og Susannah Constantine har gitt norske kjendiser en ekte makeover - sjekk resultatet!

Sofia Storhaug
Publisert:

I fjor utfordret minMote de britiske stjernestylistene til å kaste terning på norske kjendisers klesstil. Resultatet var nådeløst. Nå har superdoen Trinny Woodall og Susannah Constantine gitt flere av dem makeover.

Stylistene er først og fremst kjent som moterådgivere for TV-kanalen BBC, og har gjort en rekke forvandlingsprogrammer i England. Tidligere har de også forvandlet norske kvinner på TV-kanalen FEM - nå har de tatt for seg norske kjendiser.

- Sprøyte gale

Den tidligere «Big Brother»-programlederen og filmeksperten Brita Møystad Engseth er én av kjendisene som har latt seg overtale til å gjøre om på stilen. Hun ble nærmest overveldet av de to stjernestylistene.

- De er jo sprøyte gale - helt skrullete. De har et intensitetsnivå på 180 kilometer i timen, sier hun og fortsetter:

- Jeg gikk jo fra å være middelalderne lesbisk kvinne til å bli en middelaldrende heterofil. Plutselig så jeg ut som moren min, humrer Engseth til minMote.

Lilli Bendriss, mediumet fra tv-programmet «Åndenes makt» er kjent for sin mørke stil og sterke sminke. Også hun sa ja til å bli stylet av Trinny og Susannah - uten at alle forandringene falt i smak.

- Det var veldig inspirerende og de fikk meg til å bli flinkere til å bruke farger. De dempet mye av sminken, og byttet ut min røde leppestift med en rosa lipgloss. Akkurat det synes jeg ikke så mye om, sier hun.

NÅ: Lilli Bendriss har latt seg inspirere av gul blazer og bukser med blomsterprint. Hun har nå gått til innkjøp av mer fargerike klær. Foto: TV Norge/FEM

- Flotte samtaler

Kjendissexolog Kristin Spitznogle var på sin side svært fornøyd med sin nye stil.

- Å få en makeover var fantastisk. Jeg valgte å takke ja til tilbudet om en makeover, både fordi jeg utvilsomt trengte det og fordi jeg ville la det blir en symbolsk start på et nytt kapittel, forklarer hun.

Spitznogle fikk nemlig ikke bare en makeover, men en rekke livsstilsråd fra stylistduoen.

- Jeg hadde noen skikkelig fine samtaler med både Trinny og Susannah, og ikke minst det flotte produksjonstemaet de har med seg her i Norge. Vi ble enige om at det nå var tid for at jeg kunne få lov til å ha litt fokus på meg selv og eget voksenliv igjen, sier hun og fortsetter:

- Når man som omsorgsperson gir kjærlighet hver dag, er det viktig å gi seg selv muligheten til å motta litt kjærlighet også. Da får man det litt bedre selv, og har mer å gi til de man er glad i. Siden jeg var singel, lå det dermed litt i kortene at jeg måtte gjøre noe med saken, og etter litt frem og tilbake fikk jeg endelig ut fingeren!

Publisert: