Kate gjorde som Mette-Marit - gikk for Pucci

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Hertuginne Kates (30) garderobe er full av plagg fra både luksusdesignere og billigkjeder. Under Paralympics valgte hun en jakke fra kronprinsesse Mette-Marits (39) store favoritt Emilio Pucci.

Det er kronprinsparets norske venn Peter Dundas som sitter i sjefsstolen hos det italienske motehuset, som stadig leverer klær til Mette-Marit. Mens kronprinsessen har en særlig forkjærlighet for de råeksklusive kjolene fra Pucci, har hertuginne Kate skaffet seg en dobbelkneppet blazer i marineblått. Det var under en medaljeutdeling at gjenbrukshertuginnen hadde børstet støv av Pucci-blazeren, som har hengt i garderoben siden mars. Også da brukte Kate Pucci-blazeren på en offisiell OL-tilstelning.

Les også:Mette-Marit i ny it-kjole fra Pucci

Kongeekspert Kjell Arne Totland mener det er god reklame for Peter Dundas og Pucci at også hertuginnen velger klær fra hans kolleksjoner.

- Det må være en stor fjær i hatten for norske Peter Dundas at verdens mest omtalte kvinne velger hans klær. Hans gode venninne kronprinsesse Mette Marit gleder seg nok også på hans vegne. Samtidig har jo hun og Kate ekstra mye å snakke om neste gang de treffes. Avdøde prinsesse Diana hadde for øvrig flere dobbeltspente jakker i samme stil i sin tid, forteller Totland.

Denne gangen matchet hun jakken med et tekkelig skjørt i knelengde og feminine kilehæler fra Russel & Bromley. Skoene til knapt 1500 kroner ser ut til å ha blitt et av Kates favorittpar, ettersom hun har brukt dem gjennom hele London-OL og nå Paralympics. Fra før er hun kjent for alltid å gå tilbake til de sorte pumpsene fra L.K. Bennett. Hertuginnen hadde også på seg et offisielt Paralympics-skjerf.

- Jeg synes Kate var sporty og flott i sitt nye antrekk og igjen ser vi hvor flink hun er til å kombinere gammelt og nytt, dyrt og billig. Pucci-blazeren i militær-stil kler henne virkelig og jeg er sikker på at vi får se den igjen både til bukser og skjørt, sier kongeekpert Totland.

Kate har ikke overraskende fått stor oppmerksomhet under OL og Paralympics, hvor hun har vekslet på å bruke sine egne klær og de offisielle OL-klærne. Den britiske hertuignnen har blitt et moteikon verden over, og er spesielt kjent for å blande dyrt og billig. Under åpningsfesten på Buckingham Palace matchet hun dronning elzabeth i en isblå drakt fra Christopher Kane, mens hun under et annet OL-arrangement valgt en Hobbs-kjole til 300 kroner.

Les mer om OL-moten:

MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside
Publisert: