Kle deg som kjendisene på Halloween

Til helgen er det klart for Halloween, og for dem som skal kle seg ut og dra på fest gjelder det å finne riktig antrekk. Stjel inspirasjon fra kjendisenes Halloween-kostymer.

Mari Glans
Publisert:

Man trenger ikke å kle seg ut som noe skummelt på Halloween, denne dagen er absolutt alt lov. Enkelte kjendiser tar kostymene helt ut, for eksempel Heidi Klum, som er kjent for sine gjennomførte og ville antrekk på sin årlige Halloween-fest. Andre kjendiser kler seg heller ut som sine idoler. Katy Perry kledde seg i fjor ut som rockeikonet Freddie Mercury, mens kjendisblogger Perez Hilton kledde seg ut som selveste Jesus Kristus.

Se bilder fra Heidi Klums elleville Halloween-fest her!

Paljetter og glitter

Andre populære kjendiskostymer er Kleopatra, Rødhette, matroser og superhelter. Det er selvfølgelig noen kostymer som er mer orginale enn andre. Gwen Stefani kledde seg ut som et speilegg i fjor for å skjule sin gravide mage på Halloween-party.

Men man trenger selvfølgelig ikke å kle seg ut som noe fryktinngytende eller rart. Halloween er nemlig en perfekt anledning til å bruke de mer spesielle plaggene i garderoben, og er en god unnskyldning for å kjøre på med paljetter, glitter, fjær og skuldreputer.

Bli inspirert av 80-tallet!Kle deg som danseløvene i Fame

Moteikoner

Halloween er også en mulighet til å hylle sine idoler i moteverdenen. Å kle seg ut som moteikoner som Grace Jones eller Jerry Hall er gjennomført og trendy måte å kle seg opp på, og en ekstra bonus er at man samtidig blir den kuleste på festen.

Nå skal det glitre!Slik blir du festfin i paljetter

Få inspirasjon fra kjendisenes Halloween-kostymer i bildegalleriet under!

[smoothgallery iframe=1 imgsize=570x570 height=570]

Publisert: