Brunettefeber blant stjernene

Enkelte trender går igjen hvert eneste år, også blant kjendisene. Til vinteren taper de blonde lokkene for en mørkere hårfarge.

Mari Glans
Publisert:

Nicole Richie har nylig gått fra sitt blonde hår som hun har holdt fast ved i noen år, til å farge håret i en mørk sjokoladebrun farge. Hun var selv først ute med nyheten, som hun medelte på sin egen Twitter.

- Jeg har blitt brunette nå. Jeg føler meg smartere allerede, skrev Richie på Twitter. Til Us Magazine forteller hun at hun rett og slett var lei av å være blond.

- Jeg forandrer ofte hårfargen min, men nå har jeg ikke gjort det på noen år. Etter jeg har fått barn, har jeg egentlig ikke hatt tid. Jeg er vant til å endre hårfargen min, så jeg var lei av å være blond! Jeg var klar for forandring, sier Nicole Richie om det nye håret.

Lyst til å bli brunette?Les vår hårfargingsguide!

- Brunetter mer sexy

Og flere kjendiser har funnet ut at det er brunetter som gjelder den siste tiden. Ashlee Simpson har lenge farget håret i en kobbernyanse, men farget nylig håret i en mørkebrun farge i forbindelse med sin nye rolle i stykket «Chicago» på Broadway.

Kim Kardashian prøvde seg på blondere hår en periode for noen uker siden, men har nå farget håret tilbake.

- Jeg prøvde meg på blondt hår bare for å teste det ut. Jeg var en helt annen person med blondt hår. Jeg tror nok at blondiner har det mer gøy, men jeg synes at brunetter er mer sexy, sier Kardashian i et intervju med Glamour Magazine.

Også tidligere i år valgte flere stjerner å farge håret brunt. Blant dem var Scarlett Johansson og Fergie, som begge nå har farget håret lysere igjen.

Les mer om brunettefeberen!Blondiner er ut, brunetter er in

Fin forandring

Om du ønsker litt forandring på håret, men ikke vil klippe det, er å farge håret en fin løsning. Du trenger ikke gjøre en så stor transformasjon som disse jentene, ofte holder det å gå en eller to nyanser bort fra din naturlige hårfarge.

Uansett hva du velger å gjøre, finner du alt du tenger å vite om hårfarging i vår hårfargingsguide! Slik farger du håret hjemme

Brunette eller blondine, du må likevel ordne håret til fest. Her er de fineste festfrisyrene

Relevante artikler videre:

Leter du etter festkjolen?Velg pudder og sort til julebordet!

Se minMotes favoritter!Se hva redaksjonen ønsker seg denne måneden

Ny kjolefavoritt!Kjendisene elsker Victorias kjoler

Stilguide for menn!Slik bør gutta kle seg

Publisert:

Finn mer innhold om: