Favorittjakken

silje
Publisert:

Antrekk: Jakke CC-Girl, jeans H&M, cardigan BikBok, skjerf Pashmina, topp Gina, veske Marc By Marc Jacobs og Sean John solbriller.

Endelig er det såpass varmt at skinnjakken kan brukes flittig. Den er helt perfekt i mykt skinn og passer like godt til jeans som til pene kjoler. Idag styler jeg den med 70-talls jeansene lag på lag med tynn ull. I helgen ryddet jeg i garderoben og fant fram disse Sean John solbrillene fra ifjor, som jeg helt hadde glemt. Det bare viser at man ikke skal undervurdere gamle skatter. Idag har vi fartet rundt på opptak til minMote og jeg kan røpe at det skal handle om bla hva du kan ha på deg til vårens store begivenheter. Imorgen skal jeg til Radio 1 på morgenkvisten og senere på dagen til Radio Metro for å snakke om loppemarked. Tusen takk til LaMimi Fashion and Beauty Source, for de valgte meg som ukens Fashion Idol!

Finally its getting warmer in the city. I am wearing my CC-Girl leather jacket, Jeans from H&M, sunnies from Sean John, and Marc Jacobs handbag. Today was a blast at work filming segments for the website and tomorrow I am off to do some Radio interviews. A huge thanks to LaMimi for featuring me as herFashion Idol of the week, a true honor!!

Publisert: