Møte med «OsloGirls»-jentene

silje
Publisert:

- Haha, omtrent ALLE har saueskinnsjakke!

- Men det er jo veldig kult og alle har jo stylet den forskjellig. Du kan bruke den til jeans, leopardmønster eller maxi-skjørt.

- Hvilke sko skal jeg ha til dette antrekket?

- De skoene er helt rå, ta de!

Praten går livlig når «OsloGirls»-jentene møtes til fotoshoot med VG. Flere av oss har ikke sett hverandre siden i sommer, så da blir det oppdateringer og selvfølgelig mye motesnakk. Nathalie og Marie Amanda driver fortsatt sine blogger, mens Isabelle studerer og jobber litt som frilansjournalist. Søte Astrid kunne dessverre ikke være med denne gangen. Tre av fire dukker opp i saueskinnsjakke eller vest, og det er lett å se hva som er sesongens mest populære plagg. Vi tar det alle med godt humør, når man shopper trender i kjedebutikkene er det lett å støte på andre i samme plagg.

Det var veldig hyggelig å se jentene igjen. Vi hadde mye moro under innspillingen, men det er kanskje ikke så rart når du setter seks jenter med samme interesse under samme tak? Diskusjonene om sesongens trender er igang og alle har valgt ut sine favorittkjøp. Hva de er, kan du lese her.

Forelsket meg helt i det røde skjerfet til Nathalie, må nok innom butikken en liten tur etter jobben...

PS: Sjekk ut den morsomme parodien «TrondheimBoys»- har laget på «OsloGirls» her!

Foto: Marius Knutsen

Publisert: