Michelle Obamas favorittdesigner samarbeider med Lindex

Lindex lanserer  en samarbeidskolleksjon med den kjente stjernedesigneren Narciso Rodriguez.

Den New York-baserte designeren er en favoritt blant kjendiser som Sarah Jessica Parker, Jessica Alba, Rachel Weisz, og fikk mye oppmerksomhet da Michelle Obama valgte å ha på seg en av hans kreasjoner på selveste valgnatten. Nå skal han gjestedesigne for kleskjeden Lindex.

Kolleksjonen «Pink Collection with Narciso Rodriguez » lanseres 1. oktober, og ti prosent av inntektene går uavkortet til Kreftforeningens brystkreftforskning.

– Jeg synes Pink Collection er et kjempebra initiativ, og jeg håper at mange kvinner kommer til å like det jeg gjør for Lindex, sier designeren i en pressemelding fra kleskjeden.

Liker du Narciso Rodriguez? Shop designerklær til en rimelig penge!

Lurer du på hvilke stil du skal gå for i vår? Se 12 hotte trender!

– Rimelig og eksklusiv

Også Lindex er fornøyde med å ha kapret den populære designeren som sin nye samarbeidspartner.

Hvilke modeller foretrekker designerne? Her designernes favorittmodeller!

– Vi valgte Narciso Rodriguez for «Pink Collection » fordi vi tror at mange av våre kunder kommer til å sette pris på hans unike og kvinnelige plagg. I oktober kan moteinteresserte kvinner kjøpe en rimelig og eksklusiv designerkolleksjon samtidig som de støtter brystkreftforskningen, sier Gøran Bille i Lindex.

Narciso Rodriguez, som på 80- og 90-tallet jobbet for designere som Anne Klein, Donna Karan og Calvin Klein, er kjent for en feminin stil med rene linjer og minimalistiske farger som sort, hvit og grått. Han er også den eneste amerikanske designeren som har vunnet den prestisjefulle designprisen Council of Fashion Designers of America to år på rad i kategorien Women's Wear Designer of the Year.

Relevante saker videre:

Klar for nye plagg til vårgarderoben?Her er ti trendy kjøp denne våren

Lady Gaga risikerer livet for mote.Kledde seg livsfarlig på flytur

Denim er vårens hotteste trend. Slik får du stilen!

Solpudder er en must i sommersminken.Slik velger du riktig solpudder!

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?