Sjekk prinsesse Eugenie patriotiske neglelakk

Prinsesse Eugenie

(22) hyllet bestemor dronning Elizabeth (85) med negler dekorert med det britiske flagget.

Storbritannias dronning Elizabeth har sittet 60 år på tronen i år og kan dermed feire diamantjubileum. Denne helgen feirer hele nasjonen med to ekstra fridager, folkefest i gatene og en spektakulær båtparade, skriver Daily Mail.

Jubileumshelgen ble sparket i gang på veddeløpsbanen Epsom Derby, og blant gjestene var to av dronningens barnebarn, prinsesse Eugenie og prinsesse Beatrice (23). Søstrene hadde denne gangen valgt helt enkle antrekk og hatter. Eugenie viste dessuten at hun har øyne for detaljer - fingerneglene var dekorert med det britiske flagget i blått, hvitt og rødt.

Peter Macdiarmid

Neglene sto ut fra prinsessens ellers nedtonede antrekk - en kjole i klassisk hundetannsmønster og marineblå hatt med hvitt sløyfebånd. Hundetannsmønsteret er imidlertid neppe tilfeldig, da det stammer fra Skottland som også ligger under dronning Elizabeths dronningvelde. Av tilbehør valgte Eugenie nude-farget clutchveske og matchende sko med skyhøye hæler.

Søsteren Beatrice hadde på seg en feminin blondekjole med blomstermønster, sorte pumps og hatt og veske i gråtoner.

Prinsessene så ut til å være i strålende humør under feiringen av bestemoren. De smilte og lo mens de hilste på de 130.000 tilskuerne som var på plass for å hylle dronningen. På jubileimsfeiringen var også Hollywood-kjendis Mischa Barton, som nesten stjal showet med sin glitrene flosshatt.

Eugenies negler vakte imidlertid ikke like mye oppmerksomhet som hennes forrige motestunt. Under fjortårets gigantiske prinsebryllup stilte prinsessesøstrene i hver sin overdådige hattekreasjon fra Philip Treacy, som også har Mette-Marit på kundelisten.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?