Beyoncés to måneder gamle datter bruker designersko

Jay-Z og Beyoncés datter, Blue Ivy Carter, er bare to måneder gammel, men har allerede begynt å bruke designersko. Og hun er langt  fra den eneste kjendisbabyen med en kostbar garderobe.

Beyoncé tok i går med datteren, Blue Ivy Carter, på en liten spasertur. På beina hadde både mor og datter ballerinasko fra Marc Jacobs.

Dette er imidlertid ikke første gang vi ser et kjendisbarn iført eksklusiv design.

Også Victoria og David Beckhams datter, Harper Seven, har til tross for sine åtte måneder, allerede rukket å bli en mini-fashionista. Da mor og datter var ute på reise i vinter, var Harper Seven ikledd kjole fra Marc Jacobs og eksklusive strømpebukser fra Chloé. Den lille motedronningen har flere plagg fra det franske motehuset, blant annet en grå ullkåpe.

– Harper Seven har en fantastisk garderobe. Jeg er glad jeg har en toårskontrakt, for dette kan bli dyrt, uttalte David Beckham i et videointervju med Google+ tildigere i år etter at han signert en kontrakt med LA Galaxy.

En annen ung og populær fashionista er niesen til designeren Alexander Wang, Alia Wang. Hun har blitt en yndling blant motebloggere, og er kjent for sin røffe stil. Også veskesamlingen til treåringen imponerer. Hun har blitt avbildet med vesker fra både Alexander Wang og Chanel - begge i små versjoner.

Den mest omtalte garderoben blant kjendisbarna tilhører Suri Cruise (6). Datteren til skuespillerne Tom Cruise og Katie Holmes har siden hun ble født blitt kledd opp i dyre kjoler, og allerede som treåring begynte hun å gå med høye hæler.

Da minMote.no tidligere i år intervjuet barnepsykolog Willy-Tore Mørch, var han svært kritisk til at kjendiser gjør barna sine til moteikoner. Han mener de legger et press på foreldrene til andre barn.

– Det er mange grunner til at jeg er kritisk til dette. Blant annet er det kjent at barn helt ned i barnehagealder er utsatt for motepress og det er ikke bra med tanke på selvtillit. Samtidig øver det et press på foreldre og det kan ende med at det å ikke ha råd til de riktige klærne blir et grunnlag for mobbing, sa Willy-Tore Mørch.

Barnepsykologen mente også at all oppmerksomheten kunne skade kjendisbarna:

– Når så små barn får rollen som for eksempel moteikon er det svært uheldig. På lengre sikt kan det gå ut over selvtillit og selvfølelse. Et barn skal ikke trenge å ha en voksenrolle.

LES OGSÅ:Slik får du aldri se Victoria Beckham igjen

LES OGSÅ:- Victoria Beckham lei utseendefokuset - La meg være i fred!

LES OGSÅ:Man skal tidlig krøkes - sjekk Rachel Zoes trendy gutt

Hvordan var din opplevelse i dag?